Medellin 2008.02.25. 23:11

Hogyan etessünk

Hi!

Hááát, szegény babám ma jól le lett passzolva... 1-kor átvittem anyuhoz, azóta nem láttam! És ez a hét ilyen lesz... Holnap Líviáéknál alszik, szerdán megint anyuéknál, és lehet csütörtökön is, ha tudunk Süvivel kosármeccsre menni... Alig lesz itthon! Alig látjuk egymást fél napokat!

De amit ma együtt voltunk, az édi volt! Mármint nagyon édes, jó kisfiú volt ma is! Igaz az ebédnél a szokásos problémák felléptek. Talán már írtam, hogy mostanában mindig ki akar mászni az etetőszékből. Vagyis ki is mászik...) Nem azért, mert nem szereti, csak épp mehetnékje van. És hiába van szíj a székben (vagy biztonsági öv, vagy mi). Ha bekötöm, akkor pont két másodperccel tart csak tovább neki, hogy kimásszon... Ma pl. úgy (is) evett, hogy állt az etetőszékben... Kapaszkodás nélkül, szép egyenesen... A háttámlának nekidöntötte a lábát, hogy stabilan álljon. És így etettem... Ha meg már az ölemben sem ül meg, akkor meg leteszem a földre, és akkor van a koldulás funkció - áll a lábamba kapaszkodva, és tátja a száját. Így a legkönnyebb etetni, bár nyilván nem ezt kell megtanulnia és megszoknia:))

Ja, éjszaka 5 órát aludtam 3 részletben. Remélem nem leszek ezek a megjegyzéseim megint mindennaposak...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr165518180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása