Medellin 2008.02.10. 20:23

Pöttyök

Hi!

Rendesen kivagyok... Már a hátam fájását észre sem veszem, úgy elkezdett fájni a derekam:)) És olyan álmos vagyok egész délután, hogy egy jókora tavaszi fáradtság semmi ehhez képest:) Biztos a jó levegő, meg a séta tette:) Ha Bence ma éjszaka nem alszik egy jó nagyot, akkor... :)

Tehát, voltunk ma Szentendrén sétálni. Nagyon szép idő volt, sütött a nap, és csomó ember tette ugyanazt mint mi. Meg sok turista is. Mondjuk csak azzal volt probléma, hogy oda- és visszaúton is Bence túl későn aludt el, és felébredt arra, amikor kivettem az autóból. De a babakocsiban már nem aludt vissza. Így mindkétszer csak 20 percet aludt kb. szegénykém. Mondjuk délután aludt egy nagyot anyuéknál, míg mi Süvivel bevásároltunk. Szentendrén beültünk egy kávézóba is, és Bence evett sütikéket, és mindegyik ízlett neki:) Nekünk is:) Néha hisztizett a babakocsiban, de szerencsére ott vot az apja is, meg a nagyija is, így nem rám hárult a feladat, hogy cipeljem, mint általában:) Úgyhogy tök jó volt. Még lovat is láttunk, de Bence nem nyilvánított véleményt róla. Megnézte, és ennyi. Se örülés, se félés. Csak megnézte.

Holnap megint megyünk le dokinénihez. Kiütései vannak. Már tegnap délután észrevettem, hogy a homlokán mintha kiütések lennének, és láttam pár halvány, pici pöttyöt a testén is fürdetéskor. Mondjuk tényleg elég halványak voltak, és kevesen, ha nem kerestem volna külön, akkor észre sem vehető, viszont ma estére már szép látvány fogadott: mindenhol teli van a teste kiütésekkel! Kivéve a lábait és a karjait. Meg a fenekét. De az egész törzse, nyaka, feje pöttyös. De nincs egy szabad centi a testén! Mondjuk nem okoz nagy problémát, mert nem beteg, nem viszket neki, nincs rossz kedve, csak éppen pöttyös. Valószínűleg v.mi kaja miatt lehet, csak nem tudok rájönni, hogy mi miatt. Mert semmi olyat nem evett a napokban, amit ezt megelőzően ne evett volna. Aztán persze lehet nem is kaja miatt van, de majd holnap megmondja a doki. Délután 5-től rendel, estére már tudni fogjuk az okot, remélem. De mondom, nem izgatom magam miatta, mert nincs semmi baja amúgy. Úgyhogy majd elmúlik. Mondjuk ma inkább tápszert kapott vacsira, nem tejbegrízt. Meg nem fogok neki most semmi olyat adni, amit nem én csinálok, mert lehet, valami tartósítószer, vagy színezék okozta. Mert ugye mindenből kap kóstolót, és ebbe a késztermékek is beletartoznak.

Este egy órámba telt elaltatni, de szerencsére egy hang és felállás nélkül ment. Csak éppen egy óráig morzsolgatta a kezem, mire elaludt. Meg néha pozíciót váltott. Holnap kapja az utolsó kúpot, és onnantól kíváncsi leszek, hogy hogy fog esténként aludni! Nem reménykedek, de hátha meglepetés ér!

Ja, meg az altatás kapcsán még egy sztori; nagyon mókás volt:) Cumizott, cumizott, közben morzsolgatta a kezem. Utána gondolt egyet, kivette a cumit a szájából és bekapta az egyik ujjam, és elkezdte azt szopizni:))) De rájött, hogy az mégsem az igazi, úgyhogy inkább kiköpte és visszatette a cumiját:) Én meg csak lestem:) Miért nem a saját ujját szopizza? Akkor cumi se kéne neki, és az esti felriadásainál nem kéne cumit kutatni, csak az ujját kéne bekapnia:)

(Fú, épp elkezdett nyökögni az ágyban. Végülis 40 perce alszik...)

Szóval, holnap is megyek masszázsra, mert ráadásul a nyakamat is elaludtam, csak a lapockám aljáig sugárzik ki a fájdalom a gerincem mentén, ha előre döntöm a fejem (tudom, ne döntögessem előre). A derekam meg... remélem lesz vele valami...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr515518166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása