Medellin 2008.01.30. 10:27

Hiszti

Hi!

Tegnap este sem működött a freeblog, nem lehetett menteni rajta, de ismét kimásoltam a tegnap estit:

Hi!

Napok óta 'furcsán' viselkedik Bence. Azaz valószínűleg belépett egy borzasztó korszakába, ami nem tudni meddig tart. Az a helyzet, hogy egész nap egy hisztis majmot játszik. Azaz csüng rajtam, egy percre nem lehet letenni, és visít egész nap! De konkrétan 2 perc szabadidőm nincs nélküle! Már a wc-t is úgy kell lehúznom, hogy közben rajta ülök, különben azonnal nyakig van a csészében, amint felállok. Mert persze ott áll szorosan a lábamra tapadva. Ha fogat mosok pl. akkor tíz körömmel lóg a nadrágomon, és visít, nyújtogatja a kezét, hogy vegyem fel. Mosogatás dettó (már, ha épp olyan hülye ötletem támad, hogy nem akkor mosogatok, amikor Bence alszik). Ha leteszem a kezemből, akkor olyan hisztit vág le, ami megakadályozza az izomzata működését (furcsa, nem?:), és rongybabaként csuklik össze iszonyat visítás közepette. Ezen kívül lemegy hídba, ha a kezemben van, ha a földön, illetve tud a földön fetrengeni is miközben üvölt. És mindezt az elmúlt pár napban tanulta meg. Mármint, hogy tud ilyeneket csinálni. És nem tudom, hogy ez most akkor hány napig, hétig, hónapig vagy évig lesz így... Ma pl. autodidakta gyorstalpalón megtanultam úgy tisztába tenni egy hisztiző gyereket, hogy közben hol a hasán fekszik, hol térden ál... Napok óta képtelenség rendesen pelust adni rá, egyfolytban megfordul, és ha visszafordítom (erőltetem), akkor üvölt, megfeszül, kicsavarodik, meg minden, ami kell. Lett is egy szép piros seb a combja tövében, csúnyán kidörzsölte a pelenka, mert nem hagyja magát rendesen tisztába tenni, és meg nem tudok mit csinálni. Az öltöztetést már meg sem merem említeni. Az konkrétan egy erőfölénnyel való visszaélés/terror. Mármint azért kerül a ruha Bencére, mert én vagyok az erősebb. Pedig higyjétek el, hogy MINDENT megtesz, hogy ne kerüljön rá ruha. Ma pl. egy réteg ruhában fektettem le aludni (mármint body + vékony kezeslábas), mert esélytelennek találtam további rétegek ráadását (és azok begombolását). És az ébren töltött óráinak kb. 80%-ában hisztizik. És a hátam már megint elkezdett fájni.

És, ha már a problémáknál tartunk, akkor leírom az altatást is. Megvacsizott, kihúztam a szájából az üres cumit, és ahelyett, hogy félálomban cuppogott volna, vagy a szemecskéjét dörzsölte volna, inkább egyből nekilátott sikítani. És amikor 10 másodpercre rá betettem az ágyába, akkor úgy kiengedte a hangját, akkorát sikított, hogy 1 km-s körzetben kitört minden üveg szerintem. Ezzel indítottunk... 3/4 órás művelet volt az altatása, és amikor kimentem a szobából utána kb. 1 percre rá már megint éktelen sikítás... Már arra kell gondolnom, hogy lehet valami baja van. Fáj valamilye, vagy bújkál benne valami, meg fog betegedni, és már most nem érzi jól magát. Vagy nem tudom. És ez a sikítás, hogy nincs több kaja.... Szerintetek 2,5 deci tejbegríz kevés egy 9 hónapos babának???? Ezzel az adaggal még egy felnőtt is el lenne szerintem... Úgyhogy kíváncsi vagyok anyu holnapi tapasztalataira, aztán meglátjuk. Lehet majd megint tápszert fogok adni vacsira, hogy azzal megelégszik-e. Bár a tejbegríz csak táplálóbb.... Vagy most napokig nem fogok tejes dolgokat adni neki, hátha fáj tőle a hasa? Ezek mind csak találgatások, de olyan rossz látni, hogy ennyire szenved, meg nyűgös, és nem tudom az okát!

Tegnap elvittük anyuval Bencust egy nagy sétára is (Lulu kutyával) és ott is csomót hisztizett. Mert Süvivel is megbeszéltük ma, hogy Bence azért ilyen hisztis itthon, mert unatkozik, ingerszegény a környezet, de basszus... Sétáltatni sem lehet, főleg egész nap, mert 2 perc után ugrana ki a kocsiból... Itt legyen valaki okos....

Ma tornán voltunk. Ingyenes óra volt, jött is 3 új anyuka. Volt egy 3 hónapos bébink, aki extra pici volt, 4-5 kilós. Volt egy 15 hónapos Bencénk, aki nagyon nagy volt, sokkal idősebbnek néztem, de kiderült, hogy még nem is tud egyedül járni. Volt még egy Leventénk is, aki pici volt, de ő már járt:) És azt mondta az egyik anyuka (aki már múltkor is jött a 3 hetes lányával), hogy Bencének olyan gyönyörű pofija van, hogy nem győzöm majd elhessegetni a lányokat. És többször is mondott ilyen dícséreteket. Lányos anya, úgyhogy lelkiismeret furdalás nékül megteheti:)

Most megyek, kihasználom a maradék pár órát az éjszakai műszakomig. Érzem, hogy ma pocsék estének lesz.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr125518155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása