Medellin 2008.01.25. 20:47

Pótlás

Hi!

 Tegnap nem működött a freeblog, de írtam blogot, ki is mentettem, úgyhogy most bemásolom:

Hi!

Amikor utoljára írtam, akkor pazar éjszakánk volt. Konkrétan 4 és fél órát tudtam aludni, azt is 4 részletben. Most 4-től 1/4 7-ig ordított, meg előtte is óránként kelt fel. Valószínűleg valami front lehetett, mert apu is mondta, hogy ő sem tudott elaludni.

Aztán továbbra se volt a nap túl sikeres, pl. indulás előtt negyed órával derült ki, hogy mégsem kell dolgozni mennem, mert lebetegedett az előadó. Amikor már összepakolva, harci díszben álltam, és épp a gyereket akartam öltöztetni, miután már neki is összepakoltam mindent... Végül úgy alakult, hogy mégis átvittem anyuhoz, mintha munka lenne, ott is aludt Bencus, cserébe egész délután takarítottam:) Este pedig 100 év után ismét lementünk Goldba Gyuriékkal, ami kapcsán az alábbi kifejezést szeretném hozzáadni értelmező szótárunkhoz: az "El lett sózva a nyúl" nem azt jelenti, hogy elcsesztem az ebédet, hanem a gyerek le lett adva anyuéknál! :)

Ma elég mozgalmas napunk volt. Kora hajnalban vittem a kocsit vizsgáztatni, utána elgyalogoltam anyuékhoz (már a szervíztől). Onnan hazatoltam Bencét. Ezután elmentünk tornára. Torna után visszatoltam, leadtam, és apu elvitt a kocsimért. Utána megint összecuccoltam a gyereket, és vittem haza. Jaj, és ha belegondolok, hogy még nincs is este, és még fel fog kelni az alvásából... Mert még aránylag korán van, csak még korábban keltem, mint szoktam, és már sötét van, meg minden...

Szóval, voltunk tornán, és helyettesítés volt. Ráadásul jött egy új mama a lányával. Akik idáig is figyelmesen követték Bence ténykedéseit, azoknak szinte felesleges leírnom, hogy mi történt. Bence kb. az óra végére talált csak meg engem, addig nőzött. Fél órán keresztül az edzőt boldogította. Leült elé, vigyorgott, mosolygott, ugrált, nyújtogatta a játékat neki (a játék konkrétan az edző csupa nyál szekrénykulcsa volt), és ott tette az agyát:) Ja, konkrétan csábított szokás szerint. Miután úgy döntött, hogy az edző feje jól el lett már csavarva, akkor átnyargalt a mama-baba pároshoz, és az óra második felében ott tevékenykedett... Nagy csibész lesz ez a kis pocok... Vagyis...már most is az...

Mókás volt az új kislány! Ott állt a tükör előtt (másfél éves lehet), és mondogatta, hogy Réka, Réka (asszem, vagy más nevet). Anyuka meg mondta, hogy az ott nem Réka, Réka Balatonon van! Én meg nem értettem, de aztán kiderült, hogy van egy egypetéjű ikertesója a pöttömnek!! Meg egy 13 hónappal idősebb bátyja! Fúú, irígykedtem, de mondta a nő, hogy olyan szinten nem egyszerű ennyi pici gyerekkel, hogy konkrétan napi 10 órában kellett bébiszittert fogadnia maga mellé, mert 3 gyereket nem lehet egyszerre pelenkázni, etetni, altatni egy személynek:) Főleg, hogy álló nap tejet fejt, mert olyan picik voltak a lányok, hogy még nem tudtak szopizni. Most is csak azért jöttek tornára, mert egyedül van épp otthon a lányzóval (és ez milyen jó:), de 3 gyerekkel nem merne lejönni, mert annyira már nem tud figyelni:))) Mondtam neki, hogy nyugodtan hozza mindent, elvannak azok ott, meg ott úgyis figyel mindenki, meg mit tudnak mégis csinálni egy nagy üres teremben...:) Nem tudom fognak-e még jönni, de remélem igen, mert akkor duplán fogom látni a babát, és az tuti vicces:)

Bence ma rakott egy jó kis sérülést az orrnyergére (megint). A cipősszekrény lefele nyíló ajtaját a saját fejére húzta (mivel gyanítom kapaszkodni akart benne, ezért jó erősen). Épp telefonáltam, ezért épp nem figyeltem rá fél percre. Vagyis azt láttam, hogy bejön a szobába, utána azt is láttam, hogy ül, és szépen rágcsál valamit, utána már csak az ordítás volt a következő, amire felfigyeltem. De akkor még csak azt láttam, hogy nyitva van a szekrény, Bence meg fekszik. Csak 5 percre rá pirosodott be a helye, akkor tudtam meg, hogy mi történt... Na mindegy, kis sérülés, nem is sírt sokat, lesz még ennél tuti 'jobb' is!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr585518152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása