Medellin 2008.01.20. 20:46

Lakomázások

Hi!

Új rekordot döntöttünk: ma már fél 9-kor aludt!!! Fektetés után 5 perccel már szunyált!! Mondjuk hozzátenném, hogy napközben nem aludt sokat, lehet ezért dőlt ki hamar... Ugyanis, bár ma is kétszer aludt, nem annyit, mint kellene.. Hogy pontosítsak: egyszer aludt negyed, azaz NEGYED órát (igen, kerek 15 percet), majd délután még másfelet. De lássuk be, hogy azért ez nem az igazi:)

Délután anyu elvitte sétálni, míg mi Süvivel vásárolni voltunk. És holnap is tuti viszem, mert holnapra is ragyogó időt jósolnak! Még az is lehet, hogy elviszem valahova, és nem a lakótelepen fogunk keringeni.

Már többször írtam, de ma is megerősítem a hírt, hogy Bencének a gyomra feneketlen. Valami elképesztő, hogy mennyire kajás! De szerencsére ez a tökéletes alakján nem látszódik meg. Az egy dolog, hogy mondjuk tízóraira, vagy csak úgy nem egy babapiskótát kap, hanem akár kettőt-hármat (többet is meg bírna enni), de mindenki elől eleszi a kaját. Főleg előlem. Ma pl. miután megevett pár babapiskótát, egyből megebédelt. Krémleves volt, és egy teljes szelet pirítós bele volt tördelve. Ja, meg husi is lett belefőzve, így csak egy kicsit volt tartalmasabb, mint a miénk... Utána megette a fél tarhonyámat, ami tele volt hússal. Utána lényegében hisztizett kicsit, hogy nem kap többet, hiába mutattam neki, hogy üres a tányér. Majd nekilátott sütizni. Könnyed kis hájasról van szó. Nem állítanám, hogy tele lett a hasa, de nem kapott több ennivalót:) És amúgy ezt úgy csinálja, hogy az ember titokban elkezd enni, de egyszercsak megjelenik egy fej az ember ölénél, meg két kéz a combon, és amikor odanéz az ember, akkor két kerek szemet lát, meg egy tátott szájat...:))) Ma pl. olyat is csinált, hogy anyu adott neki almát. Majd elkezdett egyet ő is enni. Erre Bence lecsapta az övét, és ment anyuhoz, hogy ő azt kéri inkább, amit ő eszik:))) Kicsit olyan, mint a falánk kutyusok, akik egyfolytában koldulnak az asztalnál:))) De ez állítólag jó, azaz az a rossz, ha egy gyerek nem eszik, és úgy kell beleimádkozni pár falatot.

Elmesélem még a mai alkotását. Hazaértünk és betettem a nappaliba, hogy játszon kicsit, míg megengedem a vizét, és előkészítem a cumisüvegbe a tápszert vacsihoz. Kb. 2 percre hagytam magára, majd a következő kép fogadott: Bence egy víztócsában ül az előszobában, épp a cicka száraztápját puhítja (pontosabban tunkolja) a macska vizébe, miközben boldogan rágcsál valamit. Az a valami természetesen macskatáp. És mindezt teljes átéléssel csinálja. Egy maroknyi kaját áztatgatott a vízbe boldogan. És komolyan két percre se hagytam magára. Inkább másfél...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr385518150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lívia 2008.01.21. 20:53:35

édes drága kis pocok, már látom, meg kell tanulnom rendesen főzni.. Mikor alhat nálunk?
süti beállítások módosítása