Medellin 2008.01.13. 22:59

Zabálások

Hi!

Majdnem jó éjszakánk volt, de aztán mégsem:) Bence 1/4 10-kor aludt el, és fél 4-ig egy nyikkanás nélkül aludt! Viszont fél 4-től fél 5-ig torka szakadtából üvöltött, sikítozott, bömbölt és sírt. És semmivel nem tudtam megnyugtatni. Tisztába is tettem, kapott vizet, cumit, simogattam, beszéltem hozzá, kivettem, visszatettem, mindent csináltam 1 órán keresztül, teljesen eredménytelenül. Néha lefeküdtem, és a fejemre húztam a párnát... Majd fél 5-kor átvonultam Süvihez aludni, és rácsuktam Bencére az ajtót, meg magunkra is, hogy nem bírom tovább hallgatni, oldja meg. Én mindent megtettem. Kb. 1 percen belül csend lett és aludt. Én tényleg nem értem. És, a lényeg, hogy nem volt bedugulva az orra! Mert ugye megfázott, mint tegnap írtam, de ehhez képest ugye fél 4-ig aludt, meg utána is, és nem volt teli az orra! Összesen délelőtt kellett egyszer kitisztítanom, és a nap folyamán többet nem. Néha megtöröltem. Most az előbb felriadt egyszer (magyarul sírt, és ült az ágyában), és amikor visszatettem a cumit, hallottam, hogy nem kap rendesen levegőt. Úgyhogy azért meg van fázva kicsit, de remélem elmúlik, és nem hatalmasodik el rajta. A mai nap ilyen szempontból pozitív volt!

Továbbra is elképesztő, hogy mennyit bír enni! Ma megebédelt először anyuéknál. Húslevest kapott, vagyis húst, krumplit, tésztát és répát összeturmixolva, felengedve a levessel. Miután ezt megette hisztizett egyet, hogy letettem az ölemből. Mondtam neki, hogy vége az ebédnek, megevett mindent, anya is éhes. Úgyhogy nekiláttam én is levesemnek. Ez úgy nézett ki, hogy a kis koldus állt a lábamnál nagy szemeket meresztve, és egy falat husi ment az ő szájába, egy kanál leves az enyémbe. Miután megettünk mindent szemrehányóan nézett rám, hogy miért nem kap többet. Felvettem az ölembe, hogy ehet a második fogásból is, ami rakott krumpli volt. Ez is kb. így ment, hogy egy falat nekem, egy neki. Csak neki kenyérrel. Kb. megevett fél szelet kenyeret egy nagy adag kajával. Mikor kiürült a tányér és letettem, akkor rögtön elkezdett hisztizni. Akkor nekiláttam neki adagolni a kenyér másik felét is üresen...:) Kicsit később meg kakaóscsigát ettünk, amit anyu sütött frissen, és még meleg volt. Ez úgy nézett ki, hogy Bence ült a nappali közepén, és játszott. Én egy sámlin ültem s felügyeltem őt. Anyu hozott nekem egy tányérban kakaóscsigát. Bence, amint meglátta, hogy tányér van az ölemben egyből eldobott minden játékot, felpattant, odarohant hozzám, felállt a lábamba kapaszkodva, és már tátotta is kb. a száját. Majd megettünk 2 csigát... De igazából biztos vagyok benne, hogy megállás nélkül tudna enni egyhuzamban, egész nap!:) (Az én gyomromat örökölte szerintem:)))

A napokban olvastam anyuéknál egy régi gyerekgondozási könyvet. Kb. 50 éves, vagy még régebbi könyv. Olyan dolgokat láttam benne, hogy még anyu sem tudta mik azok:)) A nevüket meg sem tudtam jegyezni. Ilyen rucik, meg pelenkatartók, vagy 'bugyik', vagy mik:) De nem is ez a lényeg, hanem találkoztam egy számomra még ismeretlen fogalommal, az onániával. Jó, biztos mindenki tudja mi az, én nem tudtam, mert honnan kellett volna? :)) Tehát, az onánia az, amikor a baba egyfolytában a nemi szervét fogdossa. Ha pucér, akkor kb. egyfolytában. Azaz inkább a kukijával játszik, mint bármi mással. Úgyhogy ma este, mikor készültünk fürdéshez, akkor a szokásos jelenet játszódott le: levettem a pelust, Bencus pedig megragadta az kis férfiasságát:) Gyorsan meg is kérdeztem tőle, hogy most vajon akkor onanizál-e, de nem válaszolt. Mindesetre megnyugtattam, ha nekem lenne ilyen szép kukim, akkor én is egész nap fogdosnám:)) Amúgy nem imádom ám betegesen a fiamat:) Á, dehogy:))

Holnap délután megy Líviáékhoz, valószínűleg ott is fog aludni!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr605518142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása