Medellin 2008.01.10. 21:26

Mai nap röviden

Hi!

Akkorát aludtam! 9-re volt beállítva az óra, de miután lekapcsolatm a csörgést, már aludtam is tovább:)) Bence aránylag jól aludt anyuéknál, de lehet, hogy csak nem akarnak panaszkodni rá:))

Délelőtt tornán voltunk, megint csak ketten. Lejött ma egy új anyuka is az alig 2 hónapos csöppségével, de még nem tornázni, csak érdeklődni, hogy hogy is néz ki ez a dolog, meg miket csinálunk, meg mit csinálnak a babák. Bence kezdett már nyűgös lenni, meg ásítozni a végére, de ennek ellenére fél 2-ig nem tudtam lefektetni, egyszerűen nem volt hajlandó lefeküdni és aludni... De utána aludt bő 1 órát, ami miatt meg a nap hátralévő részében nem volt hajlandó aludni... Remélem, hogy akkor kihúzhatjuk estig alvás nélkül, és majd beájul. Cserébe 7 körül elaludt (azt már próbáltam estének venni), de fél óra alvás után felkelt, hogy akkor ez volt a második délutáni alvása, köszöni szépen... Pedig már túl volt a fürdésen, vacsin, meg mindenen... Úgyhogy még szórakoztattam egy kicsit, 1/4 9 körül becsaptam az ágyba, 3/4 órán keresztül próbáltam elaltatni, majd feladtam. Szépen feküdt, csak a kezével gyömöszölt mindent, de nem volt hajlandó elaludni. Úgyhogy kijöttem, és 2 percen belül már aludt is...:) Utána még hallottam egyszer nyöszörögni, de kiderült, hogy csak megfordult az ágyban, mert neki úgy jobban tetszett:) És akkor kezdetét vette az éjszakai műszak...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr75518139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása