Medellin 2007.12.18. 23:49

Jár a baba

Hi!

Mókás volt ma a tornán. Bencével éppen róttuk a métereket, fogtam a kis kezét, ő meg peckesen gyalogolt. Jön be az edző, és elkerekedik a szeme: már tud járni? Mondom persze, már mióta, csak általában bútor mellett gyakorolja, de már igényli a velem történő sétát is. Továbbra is csak hűledezik: de ilyen korán? Mondom miért, már 8 hónapos! (És ugye azért jó régóta áll, meg megy, csak idáig nem az én segítségemmel...) Aztán ott röhögött, hogy ja, már 8 hónapos! Az ő fia 10 hónaposan állt fel először! :)) Idáig csak hallott olyanról, hogy ilyen pici babák is már járnak, de még sosem látott egyet sem! Vagyis most az elsőt, azért csodálkozik:) Én meg nem tudom ezeket, hogy ki mikor, soha nem is foglalkoztam vele...

Amúgy mostanában tényleg ez van. Letenném a gyereket a földre; ugye talpra érkezik; előrenyújtom a kezem, hogy megdöntsem a babát, hogy lehasaljon, vagyis négykézlábra ereszkedjen; erre ő megkapaszkodik a kezemben, és már szalad is előre, hogy márpedig mi most gyalogolunk, és nem hasalunk:))) Néha úgy is megy, hogy csak fél kézzel fogja egy ujjamat. Nagyon kis ügyi!

Ma is játszottunk olyat, hogy ő elindult rosszalkodni, én ezt észrevettem, úgyhogy kacagva elkezdett rohanni, míg el nem kaptam:))

Most éjszaka aludt!! Hosszú idő után ismét! Fél 12-kor aludt el (az mondjuk nem mókás), és én is zuhantam az ágyba akkor. 2 körül 2-szer is felriadt, de hamar visszaaludt. Fel sem kellett volna kelnem rá, mert Süvi addigra már ott állt a kiságy mellett, és pakolta a cumit Bence szájába. Reggelizni 7, negyed 8 között kelt, majd fél 10-ig folytatta a szunyát! Azt kell mondjam, hogy én ébredtem előbb, és amikor megnéztem Bencét, hogy hogyhogy még alszik, arra kelt fel! :) Több ilyen éjszaka kéne. Ma 11-kor aludt el, kíváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz. Eleve az is csodás, hogy 11-kor elaludt, hiszen este 8-kor kelt fel! :) Ma délelőtt nem aludt, mert korán kelt, utána délután aludt 2-től 3/4 3-ig, majd este 7-től 3/4 8-ig. Anyuéknál, mert mi Süvivel étteremben voltunk Timiékkel.

Olyan édes! Annyira selymes, puha, meleg baba! És úúúgy tud bújni már az ember nyakába! És annyit vigyorog! Meg nevet! És sok haja van már, nagyon sűrűsödik! És egész nap lóg a nyakamban, tehát álló nap lehet ölelgetni, meg gyúrni! :) Meg szorongatni:) Meg puszilgatni. Ki kell használni, míg lehet! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr605518122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása