Medellin 2007.12.09. 22:50

Babatologatás

Hi!

Megint kicsit el vagyok maradva az írással, de nagyon sok dolgom volt!

Tegnap nem mentünk úszni, ugyanis éjszaka nem aludtunk semmit, Bence náthája akkor tetőzött.. Én 1/4 4-kor tudtam végre lefeküdni. Bence jó későn feküdt le, és másfél órára rá felkelt, hogy nem kap levegőt. Onnantól ordítás volt, de olyan, hogy kb. a lakótelep felébredt. Cumival egyből fulladt levegő hiányában, cumi nélkül meg sírt, meg amúgy is, mert nem kapott levegőt. Én meg bőszen fújtam a spray-t az orrába, meg szívtam az orrát, aminek ugye nem örült. És olyan fáradt volt ennek ellenére, hogy egyszer nem nyitotta ki a szemét. Végül úgy sikerült elaludnia, hogy beletettem a hordozójába, hogy akkor úgy jobban kap levegőt, mint vízszintben. Aztán megfordult, és kint volt a lába, a feneke égnek állta, fejjel meg bele volt bukva a hordozóba. De úgy döntöttem, ha ez kényelmes neki, és így kap levegőt, és így tud aludni, akkor így fog. De én meg nem mertem elmenni aludni, nehogy kiessen. Úgyhogy inkább olvastam, és amikor megint helyezkedett, és ki akart borulni, akkor tettem ágyba, és mentem aludni. És onnantól nem mondhatni, hogy magamnál voltak délelőtt, ő meg náthás volt, így nem úsztunk. Délután pedig Líviáéknál volt, mert mi átrendeztük Süvivel a lakást.

Viszont, rákövetkező, azaz most éjszaka megkegyelmezett nekem. Először fél 5-kor kelt fel, de kb. 2 másodpercre, akár magától is visszaaludt volna. Reggeli 1/4 8-kor volt (!!!), majd fél 10-ig (!!!) aludt! Gondolom őt is megviselte az előző éjszaka. Utána lementünk baba-mama tornára, mert ma nyílt nap volt. 2-en voltunk, és ebből egy új csaj, aki elég para volt, jobban tutujgatta a 4-5 hónapos gyerekét, mint más az egy-két napos elsőt. Mondjuk neki is első gyerek volt, de azért túlzásnak tartottam ezt a szintű alárendeltséget. Bence nem is aludt lent ugyebár, mert későn kelt, de utána mentünk át anyuékhoz, akkor elaludt a kocsiban. Ebédeltünk, stb. utána mentünk tovább a Camponába. Randink volt Fenrisékkel, mentünk babákat tologatni a Tropicariumba. Bence megint elaludt útközben a kocsiban:) Amúgy találkoztunk Zsuzsival is a tornáról, de ő most a nagyobbik fiával volt, Gréti nélkül. Úgyhogy megtologattuk (na jó, inkább kézben cipeltük) a babákat. Katának nagyon tetszettek a halak, csak egy idő utána nagyon elfáradt, és akkor már nem, inkább csak nyűgös volt. Bencust meg még nem kötötték le nagyon a látottak, inkább a babakocsiját rágta, meg járkálni akart:)) De azért igen mókás volt! Utána még meg is etettük őket egy kávézóban, míg mi fagyiztunk! Több ilyen nap kéne, rengeteg élmény, társaság, stb! Nagyon jól éreztem magam, szerintem Bence is, meg Süvi is. Csak anyagi csőd egy ilyen nap amúgy...:) Onnan meg mentünk bevásárolni gyerekestül, mert anyuéknál vendégek voltak, nem tudtuk Bencust lepasszolni. Megint elaludt útközben a kocsiban (ma nem is aludt ágyban), de a Tesco-ban felkelt. Úgyhogy ott is hol a karomon ült, hol a kocsiban állt, hol meg a hátradöntött kocsiban ült a cuccok mellett, és azokat rágta. Sőt! Ma először már a bevásárlókocsi babarészébe is beleülhetett, ugyanis már akkora, meg olyan ügyes, hogy ott is tud ülni! Csak ne akarta volna a kocsi koszos láncát rágni...

Egyébként még mindig meg van fázva, még mindig sok az ordítás az orrtisztítás miatt, de talán már jobb, mint tegnap. Nem dugul be annyira talán. Ma is a "mama" volt a sláger, ma nem talált ki új mondanivalót.

És tegnap óta már nem kiskádban fürdik! A helye így több, le tud ülni terpeszben, és fogni sem kell, mert úgy nem dől el. Csak néha. De azért vagyok ott:)) Kicsit meg van mindig illetődve, amikor beteszem a kádba, ki akar mászni hozzám, de aztán rájön, hogy vicces, és szépen játszik. Úgyhogy ide is eljutottunk. Bár ezt már előbb is kitalálhattam volna, de sosem gondolkodtam azon, hogy egy babának mikortól jár a nagyobb kád:))

Na, megyek, megint kezd fuldokolni az ágyban, sajnos úgy aludt be kaja közben, hogy nem szelet teljesen az orra, és ez csak rosszabb lesz az éjszaka folyamán...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr15518115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása