Medellin 2007.12.04. 23:16

Képek

Hi!

Mostanában nem nagyon készítettem képeket, de azért megnéztem, mik vannak a gépen. Hármat választottam ki nektek, amiket az elmúlt napokban csináltam!

Minden mellett feláll már (rég), itt épp az ajtót támasztja a jövendő gyerekszobában! Kicsit piros az arca, és ez továbbra sem azért van, mert jó színben van, vagy mert kicsattan, hanem azért, mert ki van száradva a bőre! Keni ki a nyálát a kezével egész nap, és ez a végeredmény. A krémezést utálja, úgyhogy max. napi egyszer kerül rá sor.

Itt eredetileg azt akartam fotózni, hogy ráveti magát apjára, de mire előszedtem a gépet, addigra felhagyott a támadással:) Itt már a mobilomat eszi:)

Ezt a képet csak azért tettem fel, hogy lássátok, hogy itt tartok a szőnyeg felrakásával! Azon az oldalon kész a szegély is! És itt Bencus kis tarkóját csodálhatjátok még meg! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr815518112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása