Medellin 2007.12.01. 22:49

Gyerekszoba

Hi!

Készül a gyerekszoba. A szőnyeg már körbe van vágva, és le vannak téve a ragasztócsíkok. Meg az egyik oldal már le is van ragasztva. Ha a többit is leragasztottam, akkor kezdődik a pepecs munka, azaz méretre csíkokat vágni a szegénylécek takarására. Meg azokat is felragasztani. Szerintem vagy egy hét lesz, mire befejezem. Pár órás munka, de naponta csak kicsit tudok csinálni, míg Bence alszik. Amúgy még nem szereti annyira a szobáját - mindig nekilát sírni, ha beviszem, mert azt hiszi, hogy az ágyba akarom bedugni:)) Mert eddig csak emiatt mentünk be délután:) De ha lerakom a földre, akkor megnyugszik. Bár még nagy a felfordulás, úgyhogy még nem az igazi. De lassan akkor is gyerekszoba lesz belőle!:)

Ma nagy rokonjárás volt nálunk, jöttek Süvi-napot ünnepelni. De Bencus is kapott egy ajándékot Líviátől, egy rágcsát, amit hűtőbe lehet tenni, és kellemesen hűsíti utána a fájó ínyét. Amúgy Bencét úgy lefoglalta a nagy jövés-menés, hogy délután csak egyszer aludt:) 5-től 6-ig kb. Mondjuk ennek ellenére 10 előtt nem tudott elaludni. De volt nálunk Elődke is, úgyhogy baba-party is volt:) 

Ma is elég sokat hisztizett, és még mindig nem tudom, hogy front van-e, vagy a foga nő, vagy ez csak egy ilyen korszak... De viszont Elődke a 16 hónapjával már pazarul elveti magát a földön, ha valami nem tetszik neki, úgyhogy az ilyen hisztik még előttünk állnak:)))

Bencus ma mindenkinek bemutatta, hogy milyen ügyesen mászik és beszél! Meg azt is bemutatta, hogy nem hajlandó egy helyben ülni a hordozójában (etetőszék/pihenőszék). Nem is lehetett rendesen megetetni. Ezt is csak napok óta csinálja. Akármilyen finom kaját kap, max. félidőig tud a helyén maradni. Utána ordítás, és akar kimászni. Tegnap konkrétan lefogtam egy kézzel, és a másikkal meg tömtem, míg ordított. De mivel el akartam menni vásárolni vele, muszáj voltam, mert éhesen nem vihettem, viszont nem is értem rá a szórakozására. Így is kimászott nem kevésszer, és összekente a pulcsimat, meg gatyámat, meg kezemet főzelékkel, ami a száján, meg kezén volt. És persze már indulásra készen fel voltam öltözve... A vérnyomásom egy hangyányival magasabban volt, mint általában. Nem tudom, ha lesz etetőszéke, akkor jobb lesz-e a helyzet. Végülis akkor ülhet, nem kell hátradőlnie, meg abből talán nem tud kimászni... Majd meglátjuk, remélem úgy majd tudom etetni.

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr955518109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása