Medellin 2007.11.25. 10:49

Alvás

Hi!

Majdnem egész jól aludtunk volna, de aztán mégsem. Felkelt a kis póc 2 körül, igen nyűgösen. Nem tudtam visszaaltatni, de Süvi sem. Gondoltam, akkor pelust cserélek, hátha az a gond! Az is volt, mert úgy teli volt pisivel a pelenka, hogy teljesen át volt ázva (belülről). És amint levettem a kis fenekéről, Bencus azonnal nekilátott pisilni. Ugyanis az volt a gondja, hogy teli a pelus, nem akar/tud újabb adagot tenni bele. Úgyhogy ahogy lekerült róla, már pisilt is. Ennek következtében átázott az össze ruhája, meg a matraca is. Éjszakai cserénél ugyanis soha nem veszem ki az ágyból, hogy nehogy felébredjen. Általában félálomban, csukott szemmel várja, míg tisztába teszem, utána alszik tovább. Most viszont ki kellett vegyem, hogy átöltöztessem. Mire levettem róla a két réteg ruhát, meg újat adtam fel, meg míg megfordítottam a matracot, addigra totál felébredt szegény. Nem is csodálom. Viszont álmos is volt, és aludni akart volna, úgyhogy olyan nyűgös és hisztis lett, hogy egy órába telt, míg sikerült visszaaludnia. Az is csak negyed órával a vígaszpapi után. Pedig kaja közben is be szokott aludni, de most azt sem... Úgyhogy 2-től 3-ig állt a bál, pedig, mint írtam, akár aludhattunk is volna, mert se előtte, se utána nem kelt fel... Reggeli is csak fél 7-kor volt. A macska miatt... (Kíváncsi vagyok, hogy cicácskám nem keltene fel reggelenként, akkor meddig aludna Bencus?

Reggel meg úgy kelt, hogy teljesen nyűgösen, ugyanis nem kapott levegőt. Még orrszívóznom is kellett, amitől meg visított... Jók ezek a reggelek. Amúgy akkor is tök álmos volt még, csak nem tudott visszaaludni az orrától, cserébe hisztizett és nyűglődött, míg teljesen magához nem tért...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr265518100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása