Medellin 2007.11.21. 22:24

A kiságyban

Hi!

Képzeljétek, Bence megint átaludta az éjszakát, 2 nyikkanásából csak az egyikhez kellett felkelnem hozzá! És fél 6-kor is csak azért kelt fel reggelizni, mert felébredt a motoszkálásomra (Cicka azért megfújta az ébresztőt, hogy neki adjak már enni...), de utána aludt fél 8-ig!

Ma megint eljátszotta azt a hülyeséget, hogy fel akart állni a kiságyban, de a pelenkázólap alatt! :)) És rogyasztott lábakkal újra, és újra, és újra nekiveselkedett a kiegyenesedésnek!:)) Amiben nagyban akadályozta a feje felett lévő lap, ami mindig megemelkedett, majd visszacsattant a keretre:))) Egyszer talán majd rájön, hogy álljon 10 centivel odébb:)) Kis bolond:) Édi ilyenkor is:)

Lassan már nem lehet vésővel se leszedni rólam, egyre többet csüng rajtam! És nehéz nem felvenni, ha egyszer jön az ember után, kapaszkodik a lábába, néz fel, és nyújtogatja a kezét...:) Mindegy, ez is csak átmeneti időszak nyilván, ezt is kihasználjuk:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr155518097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása