Medellin 2007.11.01. 19:18

Szabadidő

Hi!

Ma egészen jó éjszakánk volt - félig. Például a fektetés (negyed 10...) és éjjel 2 között nem kelt fel! Bár, ez annak is betudható, hogy síri csend honolt a lakásban, mert apja elutazott, én meg csendben tanultam a konyhában, majd csendben megnéztem egy filmet:) Éjszaka meg 2 időszak volt, amikor fel kellett hozzá kelegetni: 2 körül, meg 5 körül. Akkor már ki is vettem az ágyba. Valamikor kapott reggelit, de utána fél 9-ig aludtunk. Ennek ellenére fáradt vagyok.

Délelőtt voltunk tornán, amin megint bealudt félidőben:) De a végére megint felkelt:) Utána átmentünk Líviáékhoz, és Bence azóta ott van. Én meg itthon. Folytattam a tegnapi projektet. Ja, tegnap elmaradt a munkám, de Bencét leadtam szokás szerint anyuhoz, és takarítottam, meg tanultam. Ma délután meg folytattam a takarítást + vasaltam, de még nem láttam neki a tanulásnak, pedig még azt is kellene... És ma Bence ott fog aludni, de átmegyek én is, mert azért az túlzás, hogy egyedül legyek itthon:) De viszont Bence a nagyijával fog aludni (nem aludni), én meg a lakás másik végében:) Persze lehet reggel hazaugrom, hogy cicát etessek. Ma este is haza akartam volna ugrani, hogy halat etessek + lámpát kapcsoljak náluk, de inkább előbb kapnak ma vacsit + előbb lesz alvás, én viszont később megyek át. Macska meg biztos, ami biztos, kap extra adag kaját, és lehet nem jövök haza reggel. Még kitalálom...

Bencus ma kapott pipilevest, amit a nagypapa főzött (természetesen apósomról van szó:), és ízlett neki! Úgyhogy már le is tárgyaltam vele, hogy hozok el tőle levest, pár napig (forralás után) még fogyasztható lesz!

Hát, ma nem tudok igazán mást írni Bencével kapcsolatban, mert a fél napot néküle töltöm:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685518074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása