Medellin 2007.10.27. 21:17

Dédizés

Hi!

Pazar esték egyike... Negyed tíz múlt, és a gyermek nem alszik még... Tegnap este 7-kor elaludt, és reggel 1/4 10-ig aludt! Jó, persze csomószor felkelt, meg fél 7-kor volt reggeli, de így leírva tök jó!:)

Ma anyuéknál volt(unk) egész nap, azaz én el akartam menni  baba-mama expóra, de még az út elején visszafordultam. A Hegyalja úton már eljutott a tudatomig, hogy ma munkanap van, és én ülök a dugóban, és a város másik végébe igyekszem. Úgyhogy tettem egy kanyart, és inkább elmentem a MoM Parkba csízmát venni:))) Holnap délelőtt megyek Renivel a Syma-ba. Majd megírom mi minden volt!

Írtam már, hogy pénteken itt volt Bori és Vera? Asszem még nem! Jöttek babalátogatóba + Bori hozta nekem az Expo-ra a jegyeket! (Köszi!:) Bence úgy örült nekik!! Mosolygott, ment, mindent csinált! Persze, csajok a láthatáron..:)) Nagyon édi volt! Verát megragadta a kabátjánál fogva, és odahúzta magához:) Vagyis, mivel Verát nem tudta elhúzni, ő húzódott oda hozzá:))) És nem hányt le senkit:)

Ma rengeteget közlekedett anyuéknál! Olyat is csinált, hogy kinézett magának valakit (pl. engem), vigyorgott egy nagyot, majd odakúszott a célszemélyhez:) Néha csak annyi volt látható, hogy valaki lehajol, és kb. az asztal alól előszed egy gyereket:)) Anyu meg is lépcsőztette, és Bence szabályosan sikongott az örömtől:)) És ott a növényt már nem tudja letámadni, mert körbe van bástyázva. Azt már írtam, hogy tegnap 3x húzta magára a mi növényünket? Pedig állandó megfigyelés alatt tartom! Kb. 100 alkalmat amúgy megakadályoztam:)

Ma volt nálunk anyu amerikai barátnője is, a Böbi, és Bence neki is nagyon örült:) Jól megvizsgálta Böbi kitűzőjét, de őt le is hányta kicsit:) De tényleg csak kicsit:) És elaludt a karjában:) Készültek képek is, és ha majd Böbi egyszer megküldi őket anyunak, akkor felrakom ide őket! Amúgy meg dédizett egész nap a gyerek, nagyi csodálatos módon még elbírja a kb. 8,5 kilóját Bencusnak...:)

Akkor mára ennyi, holnap meg szülinapozás, expo, és majd beszámoló!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr525518070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása