Medellin 2007.10.19. 20:31

A Kimerítő Nap

Hi!

Erőm végét járom, szépen lassan kiterülök. Édes pici bogárka ma nem kímélte az anyáját :), így végelgyengülésben szenvedek.

Reggeli után nem aludt vissza - ez az első alkalom. Majd kihagyta a délelőtti alvását is lényegében, csak akkor aludt el, amikor Renivel elindultunk a Campona felé. Akkor a kocsi álomba ringatta. De persze nem tudtam kihasználni az alvását, mint szabadidő, mert kocsiban ültem:) Amúgy a fáradtsága miatt délelőtt kb. másfél órát hisztizett egyhuzamban, csak akkor hallgatott el, amikor kiszedtem, és letettem a földre (ezt 2-3-szor játszottuk el, utána mindig visszatettem később, hogy most már aludni kell.) Utána végig ébren volt megint, és amikor unta már a vásárlást, akkor karon cipeltem (a kocsiban már nyűgös volt), így fizikálisan is jól lefáradtam a pszichés kimerülés mellett. Majd délután csoda történt, 2 órát aludt egyhuzamban! Ami pont arra volt jó, hogy kipihenten ébredjen késő délután, és véletlenül se tudjam lefektetni időben. Fél 9 múlt, és ott nyűglődik a kiságyban, nem tud elaludni. És szerintem még sokáig nem is fog tudni.

Úgyhogy tegnap 7-kor keltem, ma fél 7-kor, (tudom, aki dolgozni jár, az is ilyenkor kel, vagy előbb, de csak 8 órában dolgozik - én meg 24 órás ügyeletben vagyok fél éve!). Dög fáradt vagyok, de itt vár a sok tanulnivaló, amivel el vagyok maradva + a munka, amivel szintén. Már magamhoz képest, mert nem annyira határidősek, csak egy kicsit...

Bence ma kapott új ruhákat, már 80-as méretűeket, de baromi nagyok! 74 után a 80 jön! Azért 6 centi, az 6 centi... Nem két perc alatt vált méretet a gyerek... (Hanem három:)

Na, megyek, visszaülök mellé, és megpróbálom álomba segíteni.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr245518063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása