Medellin 2007.10.14. 20:29

10. 14. Vasárnap

Hi!

Ma megint nem volt túl jó éjszakánk, mert megint többször felkelt sírni, mert fájt a hasa, és ennek hangot is adott (a fenekén keresztül is:) De ma délutánra legalább lett jó nagy kaki; igaz nem nekem, hanem a nagymamájának tartogatta:)))

Édes tündérbogár volt ma, alig hiszitzett - szinte semennyit - és délelőtt is több, mint másfél órát aludt nekem!! Délután Líviáéknál voltunk, ott is jól viselkedett, és aranyos volt:) Kapott ebédre karfiolos, burgonyás, marhahúsos babakaját. Elméletileg ez már teljes értékű ebéd, azaz ki tud váltani egy tápszeres evést. Vagyis ki kell. Ez a cél. De az üveg felét sem ette meg, és kis időre rá úgy bevágott 210 g tápszert, hogy egy csepp se marad belőle... Úgyhogy a következő projekt, hogy elhagyjuk az ebédes tápszert, és igazi kajával helyettesítjük. A stratégiám: végigpróbálni vele az összes bébiételt, és megtalálni, hogy mi az, ami ízlik neki. Ha megeszi az egész üveggel, akkor jól kell legyen lakva uzsonnáig. És akkor a nyertes kaját adni neki minden nap, kb. 1 hétig, hogy megszokja, hogy ebédkor kanalas kaja van. És utána lehet új ízekkel próbálkozni. Holnap még megkapja a karfiolos cucc másik felét (tényleg nincs sok íze, megkóstoltam), utána jön a többi. Szerintem vagy egy hónap lesz, mire átáll...

Majdnem elvittük ma az Őszi kertészeti napokra, (Kertészeti Egyetem), de aztán úgy döntöttünk, hogy hátha tömeg lesz, és az nem jó. Végülis utólag úgy tűnik, hogy nyugodtan vihettük volna, de egy ismerősömtől megtudtam közben, hogy csak szerencsénk volt, mert délelőtt hering-effektus volt! Délután viszont teljesen kellemes volt az ember/m2 arány, és kiváló sétálóidő is volt! Kicsit hűvös volt, de melegen sütött a nap, és nem fújt a szél! Hát, talán majd tavasszal visszük, elvégre évi 2x van ilyen rendezvény (mint megtudtam).

Délután megint csak egy alvása volt, így este le tudtam fektetni, és bár nem aludt el egyből, azért fél 9-re már tuti aludt! És ez a lényeg:)

És akkor töltök fel pár képet!

Ui: MA 6 HÓNAPOS, AZAZ FÉL ÉVES!!! :) És kapott ajándékot is: Líviától komoly étkészletet (kanál és villa) + egy csőrös poharat; Dóritól pedig a hidegre való tekintettel egy jó hosszú (valószínűleg) térdigérő zoknit! Köszönjük! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr545518055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása