Hi!

Változatosság kedvéért azzal kezdeném, hogy ma sem aludtunk semmit. De ma még annyit sem, mert reggeli után mindig alszik (alszunk) 2-3 órát egyhuzamban, attól függően, hogy hánykor reggelizett! Ma még ezt sem volt ugyanis fájt a hasa. Mindig reggeli után nem sokkal szokott lenni az első kaki, de ma nem ment. A tegnapi banán kicsit megfogta a hasát, úgyhogy 6-kor reggeli volt, 7-től meg megint hiszti. Mint egész éjjel amúgy. És miután produkált, azután sem aludt vissza, úgyhogy lassan rekordokat döntögetek a nemalvással.

Viszont, hogy valami jó is legyen benne, szintén megjegyezném, hogy a 6 órás reggelit a 9 órás tízórai (kilencórai:) követte, de még akkor sem aludt el, csak 10 perccel azelőtt a kocsiban, hogy beértünk volna a Teve utcába:) Megint végigaludta a várakozást és ügyintézést, és megint a kocsiban kelt fel. 11-re már otthon is voltunk, úgyhogy az evéssel sem volt gond, mert indulás előtt evett, és jóval érkezés után megint:) Úgyhogy, - bár nem aludtunk - megint jól ki lett számolva minden, hogy ne legyenek fennakadások alvás/evés miatt! :)

Amúgy az OEP-nél leadtam a cuccokat, mint: 1) Magánnyugdíjpénztár belépési nyilatkozat, záradékolt példány, másolatban; 2) Bence születési anyakönyvi kivonata másolatban; 3) Foglalkoztatói igazolás GYED-igényléshez (munkahely állítja ki, általában van hozzá papírjuk, vagy az OEP-től kell hozni); 4) Igénybejelentés GYED-re, amire papírt az OEP-nél lehet szerezni, és akár ott helyben kitölteni. Ennyi. Most van 30 nap elbírálási idejük, de ez múltkor is 1-2 hét volt csak. Úgyhogy remélem minden rendben lesz, meg időben lesz rendben, és jövő hónap elején kapom a következő pénzt! Nagyon remélem! :)

Bence továbbra is mászik. Ma, míg ebédet gyártottam, és telefonon beszéltem közben anyuval, lazán kimászott az előszobába, és elkezdte enni a macska (üres) tálját. Csak arra eszméltem, hogy mi kopog az előszobában... Hát a tál, ahogy fogdosta, meg rágta:)) Pedig komolyan mondom, hogy kb. 2-3 perc telt el azóta, hogy utoljára ránéztem, hogy szépen elvan a nappaliban..:)

Ugyanez volt reggel is. Szépen játszott az ágyon (aminek a szélét elbarikádozom takaróval, meg egyebekkel, hogy ne essen le), amikoris nagy puffanásokat, meg koppanásokat hallok... Felküzdötte magát a párnára, végigmászott rajta az éjjeliszekrényig (ami nem könnyű, mert puha felület, meg magaslat, nehéz rajta kúszni), és 'lepakolta' a földre a csörgőórát, a kontaklencse-tartómat, a telefonomat és egy könyvet, illetve egy másik könyv volt épp a kezében, amit készült hozzápüfölni az éjjeliszekrényhez, majd a súlya miatt leejteni. Kb. annyi időre mentem ki, míg a másik szobából összeszedtem bugyit, zoknit, gatyát, hogy felöltözzek félig... Tehát 2 percre. Maximum.

Délután VP-hez és Mártihoz mentünk át (péntek esti Magic), Bence ott is végigmászta a szőnyeget, de mi nem maradtunk sokat, mert kellett hoznom haza. Perzse mire hazaértünk, addigra már tök éhes volt, úgyhogy egyből adtam neki kaját, ami alatt be is aludt, úgyhogy fürdés nélkül tettem ágyba. Pedig délután 2 alvás is volt, mert úton VP-ékez is bealudt a kocsiban egy bő fél órára legalább.

Amúgy sajnos kezd belépni valami hisztizős korszakba. Az elmúlt napokban/egy hétben rengeteget hisztizik. És ezek már nem ritkán előforduló esemény, hanem már általános, egész napos program. Szerintem az a baja, hogy már nagyon menne, közlekedne, felfedezne, de még nem tud. Csak hason kúszni. Márpedig ő állni akar. Meg úgy menni, meg úgy nézelődni. Akkor nagyon boldog. Amint leteszem hasra, vagy simán a földön van hagyva, akkor rövid időn belül hiszti lesz a vége. Pedig még kell várni pár hónapot, míg feláll és megy, de addig meg hiszti lesz. Szerintem. Kis kos baba:))) Márpedig ő akarja, és dühödten hisztizik, ha nem megy:) 3-4 hét, és lesz saját gyerekszobája (ha nem is teljesen készen), remélem az lesz olyan újdonság, hogy lefoglalja napokra:) És már csak pár hónapot kell kibírnom, utána már tud jönni-menni, akár utánam is, és nem hason fekve kell sírnia. Bár, állítólag az még nehezebb időszak, amikor nekiindul:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr775518052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása