Medellin 2007.10.05. 20:25

OEP

Hi!

Alvás helyett csuklik. Meg nyüszög. Nem lehet minden nap szerencsés. Azaz csak néhány nap lehet az, a többi szenvedés. Mármint a fektetés/altatás témában.

A mai napunk úgy alakult, hogy fél 5-kor kelt(ünk). Utána fél 6-ig ébren volt(unk). Utána feladtam, és megetettem. 1/4 9-ig alvás, 10-re már a Teve utcában voltunk. Útközben elaludt a kocsiban, végigaludta az ügyintézést, és a kocsiban kelt fel hazafelé. :)

Kezdem az egyik legjobbal. Az OEP-nek már 3 ügyfélszolgálata van a Teve utcai irodaházban, azaz 3 külön bejárat, azon belül különböző ügyekkel foglalkozó nyanyák. Ha az ember bemegy a Teve utcába, ott van egy fizetős parkoló. Vagy az utcán parkol az ember, ha tud, és elindul az OEP felé. Legközelebb a parkolási lehetőségekhez az I.-es számú ajtó van. Kicsit messzebb, majdnem a sarkon a II-es. Ha az ember elhagyja a sarkot, bekanyarodik balra, akkor arra találja a III-ast. Igen. Itt intézik a Gyed-et! Kisgyermekes anyukák, fáradjanak a legtávolabb eső ajtóhoz! És, ha már ott vannak, nem egyből az ügyintézés helyszínére fognak betoppanni, mint a másik két ajtónál! Legyenek szívesek felfáradni az első emeletre! Ott pedig forduljanak balra. Köszönjük. (Lehetőleg pl. hordozóval a kézben, mert hiába vittem kengurut, ha a gyerek aludt. Nyilván nem keltem fel, hanem beviszem a hordozóval. Alsó hangon 10 kiló. De szerintem több.)

Természetesen kell foglalkoztatói igazolás. Szerencsére apu épp bent volt a 'munkahelyemen', így helyben megírták a lapot neki, és hozta is haza. Kell egy igénybejelentő lap is kitöltve, azt is hoztam, és kitöltöttem. Úgyhogy jövő héten megint megyek, már az üösszes papírral. De mondjuk így is számoltam, úgyhogy nem ért nagy csalódás:)

Bencus meg szépen utazott, meg aludt, úgyhogy nem volt rá panasz. Persze a hajnali kelése és evése miatt szokás szerint szerencsésen nem volt gond az etetéssel. Evett fél 6-kor, 3/4 9 körül, utána délben. Tehát, míg ügyintézni voltunk, addig nem volt éhezés, mert épp 2 etetés közé esett:) Úgyhogy sosem vagyok rá mérges, ha reggel átszervezi az evés időpontját, mert ezáltal mindig alkalmazkodik az elkövetkező napi programunkhoz:)) Nem tudom hogy csinálja:))

Ráadásul még délután is jött ajándékot vásárolni. Renivel kimentünk a Camponába, és vittük oda is kicsit tologatni. Meg kézben cipelni, hogy nézelődjön embereket, meg színes üzleteket:) Aztán vacsira nagyjából hazaértünk! (Úgy hallom elaludt. 20:40 van.)

És, bár ez babablog, meg kell említenem, hogy ma voltam a cicámmal állatorvosnál, mert egy foltban hiányzik a szőre érthetetlen módon (sőt, azóta találtam még egy helyet, ahol szintén szőrtelen), és mintha ez nem lenne elég, még ki is törte egy fogát ma:((( Nem örült, hogy hordozóba tettem (tudta, hogy orvoshoz viszem), és úgy ki akart jönni, hogy még a rácsnak is nekiesett, hogy kirágja magát, és beletört a kis foga:((( Annyira sajnálom szegényt! Alig másfél éves, gyönyörű, és ilyen hülyeség miatt fogát veszti:((( Nem elég, hogy félt, meg menekülni akart, még fogatlan is lett. Meg szurit is kapott végül (az éves szokásos.) Szegény jó cicám! Nem mellesleg a fél kontaktlencse-pénzemet ráköltöttem az orvosnál... De persze az okát nem tudni a szőrhiánynak, de kaptunk egy krémet... (Nem gomba, az tuti, az le lett tesztelve.)

Bencusnak tök édesen látszódik már mindkét foga, és tök jól tud vele rágni:) Ma pl. szétrágta az egyik OEP-es papírt is:) Meg lerámolt mindent az éjjeliszekrényemről a földre, miután megrágta őket (2 könyv, egy képeslap és egy ébresztőóra.) És ezek sokkal érdekesebbek ám bármelyik játékánál!! :))

Holnap meg viszem dédizni!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr655518046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása