Medellin 2007.09.29. 21:50

Mászik:)

Hi!

Ma szerencsés napom van, rám fért már:) Bencus kihagyta a délutáni második alvását, így 1/4 9-kor már aludt este!!! :)

Kapott ma bébiételt -un. bébidesszertet - almás, krumplis pempőt! Igaz 2 adagban, de majdnem megette az egész üveggel! Nem is értem, hogy miért szabványméret az üveg... Felhasználási javaslat ugye az, hogy melegítse meg. De eltenni csak a nem megmelegített részt lehet. Ilyen kis adagot meg kirakni lábosba... Több marad az oldalán, mint amennyit kikapar az ember egy tálba... Kb... Viszont egy 4-5 hónapos gyerek nem tud megenni egy üveggel. A 4 hónapos, meg a 8 hónapos is ugyanazt az adagot kapja... Mindig dobhatom ki a maradékot, tök pazarlás! De ezt majdnem mind megette!

Meg nagyon édi is volt! Anyuéknál le van költöztetve már a földre (szőnyegre-pokrócra), és sokat közlekedett ma! Akkor volt a legmókásabb, amikor a cumisüvege után kajtatott! :) Az ugye mindig - na jó, nem mindig, néha elkapta - elgurult, ő meg mászott utána:) Mint egy kis kukac! Fenék fel, lábbal kitol, előrelök, hasal, megint fenék kitol...stb:))) És ott mászkált el mindenfelé:)

Úgy tűnik már napok (éjszakák óta), hogy a megfázása elillant! Végülis szerencsésen megúsztuk, mert csak éjszaka jött elő a nátha, akkor sem dugult be teljesen az orra, és nem tartott 2 hétig! És a nehezebb napok is csak 2-3 éjszakát jelentettek... Úgyhogy ez csak egy kis megfázás volt! Szerencsére!

Bármennyire szeretnék többet írni, nem tudok, mert ma nem történt semmi extra ezeken kívül...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr485518040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása