Medellin 2007.09.27. 21:22

Újabb éjszaka...

Hi!

Ma is pazar éjszakánk volt, ami miatt majdnem nem lett ebédünk! Az úgy volt, hogy éjfél és 2 közt felkelt 4-szer, majd 2 és 4 között felkelt egyszer, majd 4-től 5-ig ébren volt(unk)... Majd ájultan aludtunk 8-ig, amikor arra keltünk, hogy mintha valaki csöngetne. De mire magunkhoz tértünk, addigra már nem... Így majdnem nem lett ebéd, de úgy látszik a soron hoz még valakihez ebédet, ami után megint próbálkozott (kb. 5 perc múlva), mielőtt lelécelt volna a kajánkkal...

Ennek köszönhetően úgy folytatódott a napunk, hogy a reggeli elcsúszása miatt később aludt (délelőtti alvás), és fel kellett keltenem, hogy ne késsünk el teljesen a 11-es tornáról... Ráadásul ott is kicsit nyűgös lett már a végére, úgyhogy feltettem magamra - akkor már úgyis a talajgyakorlatokat végeztük...:)) Azt bezzeg élvezte! És már 2 plédet is viszek, meg teszek egymás mellé, de még így is le tud mászni róluk! Meg ma úgy döntött (többször is), hogy megkóstolja a step-padot.. Na, annak sem örültem. Ő meg annak nem, hogy odébb tettem ilyenkor..:) De mindenki nagyon oda volt érte megint, hogy milyen édes, meg milyen mosolygós! Ma is volt egy új csaj, de baba nélkül, mert neki még a hasában van! Igaz kb. 2 hetes lehet a baba, mert a csaj konkrétan egy anorexiás. Kb. A hasa is. Talán még a Hédinél is soványabb, pedig magasabb!

Amúgy mostanában olyan, mint egy kis oroszlán! Előszeretettel megtámad mindenféle dolgot, konkrétan ráveti magát mindenre, amit kiszemel! Ezt úgy kell elképzelni, hogy csatakiáltást hallat (bömbölve, mint egy oroszlán), és tátott szájjal ráveti magát a vasalandó ruhákra. Vagy inkább a kivasaltakra. És szétmarcangolja őket, vad hörgések közepette. Majd megint nekikugrik. Árnyaltabban fogalmazva: megtámadja őket! És komolyan ezt csinálja, most nem túloztam! Édes:))

Ma reggel is nevetett:)) Pedig csak imitáltam neki, hogy hogy cumizik:)) Ez úgy megtetszett neki, hogy kiesett a szájából a cumi, és kacagott:) Legalább már tudom, hogy ne utánozzak másoknak dolgokat, mert akkor elég röhejes lehet a fejem:) Csak titokban neki:)

Délután is kis édi volt. Átjöttek Líviáék kicsit segíteni a felügyelésben, míg nekem házon kívül volt dolgom. Etetés után - büfi helyett - elaludt a nagyi vállán! :) Mind a 8 kilójával! :) Cukorfalat volt!

A macis kendő továbbra is favorit! Gyűri, rágja, pakolja...

Aztán este nem volt könnyű dolgom, mert miután bealudt a nagyija vállán, este 7-ig aludt... Namármost hogy lehet fél 9-re úgy elaltatni egy babát, hogy előtte másfél órával kelt?? Nem volt könnyű, vagy fél órát ordított, hogy be mertem tenni az ágyba aludni. 60 g kajával kellett lekenyereznem. Már azt sem tudom mennyit eszik naponta! Mert többet, de nyilván ő is nagyobb már. Mindegy. Ő tudja mennyi kell neki...

Kaptunk pár ruhát Hédiéktől is, amit itt is köszönök, és majd remélem fogok fotókat mutatni azokban a szerelésekben! Nagyon vagány nadrágja lett! :))

Hú, el ne felejtsem, holnap van az utolsó nap, hogy GYÁS-t kapok, úgyhogy el kell robognom megigényelni a GYED-et! Csak nem tudom, hogy mikor van ügyfélfogadás holnap... Meg lesz-e időm elmenni... Holnap akarok ugyanis takarítani, míg Bencus sétál egy nagyot lent az apjával. Meglátom, hogy lesz holnap...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85518038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása