Medellin 2007.09.24. 10:48

Kirándulás

Hi!

Éjszaka és reggel ugye nagyon náthás volt a kis póc, de napközben meg mintha nem lett volna semmi baja. (De most éjszaka, meg reggel is, meg még most délelőtt is tök nátha.) Nagyon szép idő volt tegnap, de azért jól felöltöztettem. Aztán nem győztem levenni, feladni rá a nadrágot! Kocsiban le, napon le, árnyékban fel... Mert elég meleg nadrágot adtam rá, de cserébe a napon el lehetett olvadni! Sétáltunk vele egy nagyot, megetettem egy szigeten a fák alatt, kitettük a fűbe, amit meggyomlált, és nem aludt egy percet sem! Csak odaúton, de visszafelé sem!

Itthon leadtuk anyuéknak, akkor aludt egy nagyon-nagyot, de este meg nem akaródzott neki elaludni.. Pedig az hittem, hogy ájult alvás lesz! Igaz volt is, csak délután. Én mindenesetre hulla voltam:) És most sem alszik, ott ordít az ágyban. Már háromszor fektettem le, meg szedtem ki 3/4 10 óta, de most úgy döntöttem, hogy fél óra ordítás ráfér, akkor kimerül. Majd kap egy cumit, és bealszik...

Készítettünk sok képet, úgyhogy mindjárt feltöltök ide párat!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr275518035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása