Hi!

Teljesen friss, azaz pár napos és mai képek következnek! Most jó sokat beválogattam (10-et!!!), mert jól sikerültek (legalábbis szerintem). És ráadásul több képen én is szerepelek majd Bencével!! :)))

Ja, előre is bocs a más méretekért, de kicsinyítéskor automatikusan nyomtam az eredeti méret 40%-ára, de anyunál persze más felbontásra volt beállítva a gép...

Tehát, ez a pucér kép, de annyira édes, hogy nem hagyhattam ki! :) Kis husi! De akkor sem dagadt! Nem egy Michelin-baba...

Ez azt mutatná, hogy milyen ügyesen áll már, de ennél azért szebben is tud! Csak akkor meg nem fotóz senki ugyebár...

Ez mai kép. Már ilyen hatalmas! Holnap muszáj elvinnem leméretni. Szerintem szívinfarktust fogok kapni az eredménytől...:) És még csak 5 hónapos... Ma átmentem vele Katiékhoz a szomszédba. Kati és Ida is kb. alulról súrolják a 160 centit, de talán Ida inkább a 150-hez közelít. Nem hazudok: az ő kezükben úgy tűnik, hogy az 5 hónapos gyerekem feleakkora már, mint ők! (64 és 70 évesek asszem).

Na, ebből a 'beállításból' kettőt is teszek fel, mert a másik jobb lett, de elmosódott, ez meg bénább, de jól látszik:) És királyul kapaszkodik a hajamba! (A nap 95 százalékában kontyban van a hajam emiatt...)

Gyönyörű szem a láthatáron!  Már most féltékeny anyuka vagyok! Valahogy szóbajött a babazsúr (anyu kapott v.mi babanaplót, és abban volt olyan rész, hogy az első babazsúr időpontja). Kérdeztem Bencét, hogy jönnek-e majd a csajok a buliba? És amint ezt kimondtam, hirtelen féltékeny lettem, és javítottam magam, hogy csak a kis barátait (fiúkat) hívhatja majd meg... Még hogy ott tobzódjanak mindenféle lányok körülötte...

Anya Bencével.

Az elképesztő szemek...

Renivel; azaz a nagynénivel:)

Egy óriásbaba a karban...

Ugyebár nem tőlem örökölte a szemeit... A Pasik! Nagy a szerelem köztük! :)

Anyunak innen is boldog névnapot, mert ma Edit nap van! Még lehet rakok fel róla is képet Bencével, de túl fényesek lettek (ugyebár nem kéne nappal szemben fotóznom, még akkor sem, ha én árnyékban állok...)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr845518026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása