Medellin 2007.09.13. 20:08

Alvás! :))

Hi!

Tegnap folytattuk a vásárlást anyuval, és az Ikeába mentünk. Bencus csak egy ideig érdeklődött, majd elaludt a mellkasomon a kenguruban... Háát, annyira édes volt, hogy nem lehet leírni! Ahogy a kis arca felnyomódott, meg amúgy is..., ahogy a kis kerek feje felfele nézett... Hát ennivaló volt... Ott szenvedtem felette a látványától; egyszerűen nem lehetett kibírni azt a tömény 'édességet':)))

Vásárlás után pedig ott is hagytam anyuéknál Bencust, mert elmentünk este Süvivel egy szülinapi vacsira a Lancelot-ba. Amikor este 1/2 10-kor mentem érte, még mindig nem aludt, csak ott vergődött teljesen kimerülten! Anyu mondta, hogy egész este sírt, nagyon fáradt volt, de nem tudott elaludni! Pedig még oda is ült mellé...:((( Úgyhogy gyorsan el is csomagoltam a babát, hogy akkor hazaviszem. (Lehet azért nem aludt el, mert engem várt, hogy hazavigyem. Egyéb esetben én aludtam volna ott!) És a fáradtsága ellenére örült nekem, és nem nyűgösködött, hogy hordozóba teszem. Az utca végén a lámpánál még ott beszélgettünk, meg vigyorgott, de mire hazaértünk (500 méterrel és egy perccel odébb/később), addigra elaludt:))) Úgyhogy nem keltettem fel, szegény így is jó sokáig szenvedett, hogy elaludhasson... Úgyhogy rátettem az ágyra a hordozóval együtt, és hagytam aludni. Fél 12 körül elkezdett mocorogni, meg dörgölni a szemét. Akkor gyorsan kikaptam, átöltöztettem, bepelenkáztam, és bedobtam a helyére aludni. Még éjfél körül nyöszörgött egyet, de nem kellett odamenni hozzá, vissza tudott aludni. Majd legközelebb 1/2 6-kor kelt, azaz reggelikor!!! Egyszerűen nem hiszem el! Azt gyanítom, hogy tuti felkelt ő valamikor (akár többször is), csak nem emlékszem rá...:)) Kizárt dolog, hogy végigaludja az éjszakát! :)) Ilyenre még nem volt példa! Jó, persze nem reménykedem benne, hogy akkor mától ez lesz, de most úgy tűnik, hogy aludtunk egy éjszakát! Meg persze reggeli után még visszafeküdtünk és 8-is aludtunk!

Ma 11-re mentünk tornára, de most nem volt olyan szerencsém, mint kedden. Most egy órával előbb reggelizett (vagy fél 6 vagy fél 7  reggeli időpontja), így az 'ebéd' pont a torna közepébe esett volna:)) Így megpróbáltam előtte is etetni, meg közben is, meg utána is:) És ma helyettesítés volt. Mondtuk neki, hogy egész nyáron nem volt baba-mama torna, így úgy döntött a csaj, hogy light-os alakformáló edzést tart. A light-ról annyit, hogy kb. 80%-ot tudtam megcsinálni. A maradék időben leesett az összes lábam. Bence most is rendesen viselkedett, szépen játszott! Ma csak 3-an voltunk, és abból egy új csaj. Neki 2 hónapos kis babája van, és hamarabb is távoztak, mert a pici nekilátott sírni egy idő után. addig a hordozójában aludt (gondolom). (Persze Bence nála is szebb volt!:) JA, meg apu is lent volt épp, úgyhogy amikor megérkezünk, akkor lecsapott Bencére, engem elküldött öltözni, és gondolom mindenkinek eldicsekedett az unokájával, akinek csak tudott:))

Délután lementünk sétálni. Elmentünk hintázni. Ott Bence maga alá taccsolt kicsit, pedig akkor már 2 órája volt, hogy evett, majd később, mikor már a kocsijában fekve itattam vele egy kis vizet (nyűgös volt), akkor meg félrenyelt, és nekilátott fuldokolni (na nem konkrétan, csak köhögött). Akkor megint vehettem ki, akkor ott fuldoklott a vállamon, majd úgy döntöttem, hogy távozunk, mert éreztem a többi anyuka negatív hullámait iránylani felém. Utálom az anyukáktól hemzsegő játszótereket. Feszélyeznek. Mondjuk nem járunk sűrűn arra. Mondjuk amiatt is tuti kibeszélnek (sosem hozza szegény gyereket le ez a némber - azaz én). (Pedig én tényleg nem vagyok üldözési mániás.) Szóval, elindultunk hazafelé, mert mint mondtam, nyűgös volt a gyerek. Félúton elaludt... (Nyilván a fáradtságtól volt nyűgös - séta előtt is ébren volt, mert Lívia és Gyula volt nálunk.) Úgyhogy eltoltam Őrmező végéig, ott leültem egy padra, és vártam még bő fél órát, hogy lealudja az 50 percét..:) 5 perccel hamarabb felkelt, v.mi zajra..:)) Utána mentünk haza. Korábban is fürdettem, mert még mindig fáradtnak tűnt, meg hamarabb ágyba is tettem. Most fél 9 van, de szerintem már vagy 10 perce tuti alszik! Kíváncsi vagyok meddig...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr505518018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása