Medellin 2007.09.04. 12:13

Hinta

Hi!

Tegnap nagy nap volt; tegnap hintáztunk először! Csak nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy más, ilyen idős babák már rég hintáznak, aztán nem akartam, hogy Bence bármi jóból kimaradjon. Megbeszéltem vele, hogyha kevesen vannak a játszótéren, akkor bemegyünk. Szerencsére csak 2 baba volt, ők is homokoztak, úgyhogy ideális időpont volt a főpróbához! Beleültettem a hintába, ami az egész mellkasát is tartotta/támasztotta, majd hintáztunk:)) Most mondanám, hogy tetszett neki, de igazából oda sem figyelt. Most, hogy nem a kocsiban feküdt, ahonnan csak a lombokat látja, rájött, hogy van más környezete is a fákon és rajtam kívül. Figyelte a gyerekeket, a csúszdát, a játékokat, az embereket... Mindent iszonyú figyelmesen tanulmányozott, kb. a szemöldökét nem vonta össze hozzá:))) Néha szóltam neki, hogy amúgy én is ott vagyok, és amúgy hintázunk! Akkor eleresztett egy-két boldog mosolyt, hogy jól van, örül, jól érzi magát hintázás közben - majd elfordult, és nézelődött tovább:)) Úgyhogy ilyen volt az első hintázásunk!

Tegnap lejjebb engedtem az ágyát is. Kicsit furcsa volt neki, hogy más szemszögből látja a szobát és minket, de kíváncsian nézelődött. Este kicsit nehezebben aludt el, de gondolom pikkpakk megszokja az új 'emeletet':)  Nekem már jóval kényelmetlenebb mondjuk fejen állni a kiságyban, meg külön tornamutatvány így puszit adni neki, de ez van... Csináltam képet is az első alkalomról, hogy a süllyesztett ágyában van.

Éjszaka szokás szerint felkelt éjfél körül; ha kicsit nehezen is, de visszaaludt. Majd fél 3 - 3 körül kelt fel, ami már kicsit macerásabb volt. Nem akart visszaaludni, vizet adtam neki, mert úgy tátogott, mint egy partra vetett hal (éhezett...) Miután ivott csomó vizet úgy bepisilt, hogy teljesen át kellett öltöztetnem. Meg pelust kellett cserélnem. Úgyhogy volt program. 6-kor reggeli, 8-ig aludt tovább.

Ma amikor elfáradt és feketettem aludni (1/2 10 - 10 körül van ez MINDEN nap), nem tudott elaludni... Egészen a 12-es etetésig sírt, nyűglődött, hisztizett. Hol beraktam, hol kivettem, de semmi sem használt... Pedig tényleg nagyon fáradt volt. Lehet a front az oka? Nem hinném mondjuk... 12-kor megetettem, akkor elájult, és azóta is ájultan alszik. Legalább.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr645518009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása