Medellin 2007.08.28. 10:08

Éjszaka

Hi!

Nem akarok dicsekedni, de éjszaka 3 és fél órát aludtunk összesen. Ebből 2-t a reggeli (fél 6-os) etetés után. A többit Bence hisztivel, én meg ébrenléttel töltöttem. Jó ez a leszoktatás amúgy. Főleg mióta teát se kap. Persze nem tudom miért, de először fél 1-kor kelt fel (én éjfélkor feküdtem le - ekkor volt fél óra alvásom). Onnantól kezdve kétszer majdnem elaludt 5-10 percre, egyszer talán majdnem 20 percet aludtunk egyben. Az akkor volt, amikor sok vizet ivott. Ja. Mellesleg annyi vizet ivott meg éjszaka kaja helyett, mint amennyit 1 hónap alatt nem iszik meg összesen. Kétszer is kellett pelenkát cserélni, annyit pisilt miatta, de reggelre így is átázott... Nem is tudom, ez a 4. vagy 5. nap? És mikorra alussza át az éjszakát? Mondjuk rosszabb már nem lehet ennél, csak jobb. Ha egy percet sem aludnánk, az már nem lenne sokkal rosszabb a mai éjszakánál... Szóval, a szakemberek szerint pár nap... Igen, az első 2-3 napban nekem is úgy tűnt, míg kapott teát és felkelt 1-3 alkalommal. Most elalszik 1-3 alkalommal és kb. pont annyi időre, amennyi ideig ébren volt az első napok etetésénél:) És nem volt hajlandó hason feküdni. Amint megfordítottam, már pattant is át a hátára. Ha 'lefogtam', akkor meg visított, hogy nem akar a hasán lenni. Kissé idegörlő volt. Ja, egyszer bealudt a kimerültségtől is, de persze csak rövid időre. Utána felkelt mert biztos éhes volt... A szakirodalom szerint nincs szükségük arra, hogy éjszaka egyenek. Remélem ő is rájön lassan... Végülis, tea mellett is tudott aludni, akkor nem hiányzott neki a kaja. Úgyhogy igaz lehet valamennyire. Bár az édes tea meg elveszi a baba étvágyát.

Na, nem agyalok tovább. Remélem hamarosan megtanulja, hogy este nincs kaja, és fogunk tudni végre aludni. És remélem ez nem hetek kérdése...:/

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr525517997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása