Medellin 2007.08.02. 22:23

7UP

Hi!

Tegnap Bence szerelembe esett egy 7UP-os üveggel! :) Süvi hozta fel Sukoróról a maradék innivalót, amit ott talált, és berakta a konyhaablakba. Tegnap Bencussal kiültem a konyhába, és amint meglátta az üveget, többet le sem vette a szemét róla! :)) Épp rásütött kicsit a nap, azaz átragyogott a zöld üvegen, és olyan fénylő, smaragdzöld színe volt (jó, kicsit eltúlzom - olyan neonzöld inkább...:), hogy egyből elnyerte a kis póc tetszését! Fogdosta, símogatta, markolászta, be akarta kapni, el sem engedte! És nééézte! És fogdosta! :) Nem hittem volna, hogy egy hülye műanyag üveg így le tudja kötni a baba figyelmét:)))

Ma Bori, Gyuri, Vera volt látogatóban, és ennek örömére a kis póc jól végigbukta kaja után a ruhámat. De úgy tényleg végig... Pedig tápszertől nem is szokott bukni. Viszont akkor is, és az előtte lévő etetésnél is sikerült több kaját beléparancsolni, hogy ne óránként akarjon enni. Lehet a gyomra még nem állt át a több kajára, azért jött vissza egy része. (Pedig jó lenne, ha átállna a napi 5 étkezésre, lehetőleg napközben, de megint látszik, hogy ő tudja mi a jó neki, nem lehet erőszakot tenni rajta, mert annak sosincs jó vége...) Úgyhogy a látogatás közben csak fürdetnem, öltöztetnem, átöltöznöm és takarítanom kellett:))

Ráadásul, mikor jöttek a többiek, akkor Bence épp nem is aludt 2 evés közt, pedig fáradt volt, csak nem tudott elaludni, és a bukós evés után egyből kidőlt, de másfél órára rá, miközben épp a konditeremben voltam, nekilátott sírni (azaz felkelt). Végül 60 g kajával tudta az apja elcsendesíteni, meg elaltatni. Ezt sem értem. Még többet is evett, mint szokott, fáradt is volt, hogy tudott az éjszakai alvása közben (ami min. 6 óra) felkelni 60 g kajáért??? Ja! És tegnap is, 10 óra volt, mire elaludt, és 4 (!!!) óra múlva, azaz 2-kor felkelt enni!!! Az hittem, hogy legalább hajnali 4-5-ig alszik majd! Érthetetlen.

Ma voltunk vele Tesco-ban is, mert csak egy ajándékot akartunk venni, azért ugrottunk be, az meg elég rövid idő ahhoz, hogy leadjuk anyuéknak... Úgyhogy kis kenguruba tettem, és csendben nézelődött végig az áruházban. Visszaúton azért elaludt a kocsiban:)))

Egyre többet játszik a lábával is! Felhúzza, nézi, ás próbálja elkapni a kezecskéivel a lábfejét! Általában sikerül is, de van amikor csak az egyiket. A másik kezével meg ott hadonászik:)) Szerintem már 80 %-ban tudja koordinálni a kezei mozgását! Egyre ügyesebben fog!

Holnap pedig visszük Gödre, Előd szülinapjára! Majd megírom, milyen volt a hosszú utazás, meg a többi! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr555517963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása