Medellin 2007.07.30. 23:12

Sírás:(

Hi!

Ma nem volt túl jó napunk, annak ellenére, hogy sokáig aludtunk. Bence nagyon sokat sírt és hisztizett ahhoz képest, amennyit (nem) szokott. Míg anyuéknál volt, míg mi Tesco-ban voltunk, addig is végig sírt. És össze-vissza evett. Sírt, hogy éhes, aztán alig evett 50 g-t, aztán egy óra múlva megint sírt; akkor megint megint végig lehetett próbálni, hogy miért, míg végül ki nem kötöttünk a cumisüvegnél, amire rávetette magát, mint v.mi éhező, aztán megint alig evett, de 10 perc múlva már megint nyűgös volt... Sajnos csak késő délutánra derült ki a baj oka, amikor egy büfi után végighányta a ruhámat (pólót, gatyát), a másik büfinél meg szép ívben kitaccsolt mögém a földre. Tehát egész nap a hasa a fájt a tejtől, amit délelőtt kapott. Az utolsó előtti üvegtől (ma hoztuk el az utolsót, amit kapunk). Nem tudom mi volt tejben, azaz mit evett a tulajdonosa, amit Bence gyomra nem bírt, de szegény szenvedett tőle egész nap, mi meg csak lestünk, hogy a front van-e ilyen hatással rá (pedig idáig nem volt jellemző, hogy egy front kikészítse). Úgyhogy személy szerint én örülök, hogy nem kapunk több tejet, mert bár tudom, az anyatej mindenek előtt, de a tápszerrel ilyen nap nem fog még egyszer előfordulni.

Egyébként megint el vagyok szontyolódva kicsit (na jó, ez nem igaz, iszonyat büszke vagyok), hogy milyen nagy fiam van már, mert a 62-es ruhák annyira passzentosan állnak már rajta, hogy ma inkább már 68-as ruhácskát adtam rá, és egyáltalán nem túlzás, hogy az volt rajta... A body ragyogóan állt rajta, mondhatni nem volt nagy rá, a 'tréningnaci' talán kicsit hosszabb volt szárban, meg bővebb csípőben, de inkább csak lazább viseletnek tűnt. Ma neki is ugrottam a ruháknak: összeraktam azt a pakkot, amit adok vissza Hédiéknek, azt a pakkot, amit Fenrisék kapnak vissza, azt a pakkot, amit elteszek emlékbe, meg a következő babámnak (lányomnak:). Az egyéb babás felszereléseket is átnéztem, csomagoltam pár dolgot Hédinek - a születendő babájának, eltettem a jövőre pár szoptatási kelléket az én köv. babámhoz, stb., stb., tehát upgrade-eltem a fiókokat. Például ma végre matrica került a kocsira, hogy "vigyázz, mert gyerekkel vagyok", vagy valami hasonló. Utálom, amikor ráépülnek a seggemre az úton, mert nem 60-nal veszem be a kanyart. A mögöttem lévő ott szentségel, meg hülyének néz, hogy mit tötymörgök, miközben én csak nem akarom, hogy a baba kiessen a hordozójából, vagy felboruljon esetleg:)) Így legalább egyértelmű lesz, hogy miért tökölök előttük. Hédiéknek is csomagoltam egy ilyen matricát, az új kocsijukra! :)

Végül - bár tudom ez babablog, nem rólam szól - szeretnék nektek eldicsekedni, hogy 1 hónap alatt egy ruhaméretet fogytam fogyókúra és edzés segítségével. Most még egy hónapot ráhúzok, hogy a 40-es ruháimba is beleférjek; meg a 42-esekbe is jobban:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr245517959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása