Medellin 2007.07.05. 10:05

62-es képek:))

Hi!

Az ujjatlan macis body-jában, amivel meghódította a női szíveket. A kép érdekessége amúgy a "karkötője"!:) Addig hadonászott, míg bele nem akasztotta a karját, utána meg boldogan és nyugodtan feküdt vele:)) Néha magára húzta vizilóstul! :)

"Süveges" Bence:)) Szintén macis bodyban, bár ez nem ujjatlan. Egeres zokni, nyuszis sapka. Itt Tatára indulás előtt fotóztam le, ébresztés után. Meredten nézi a zokniját. A testhelyzet meg abból adódik, hogy Süvi lába fel volt húzva, úgy fekszik az ölében kicsit összegörnyedve, csak ez így felülnézetből nem jön le annyira...:)

Ez pedig ma reggeli kép, reggeli után, és öltöztetés után, miután lebukta a másikat...:( Ez a macis-nyuszis darab is először van rajta, és a szívem megszakad, hogy mindjárt ki is növi! Épp jó rá! (Tényleg, miért van az, hogy 2 hónapig alig nőtt, most meg ilyen ugrászerűen, egyik hétről a másikra???:) Alul hosszú formás lábak, utána tiszta, és még nem kidudorodó pelenka, egy tökéletes test új bodyba csomagolva, majd egy érdeklődő fej, mert gépet lát...:)

Majd el ne felejtsem lefotózni az őszi széldzsekijét, amit már megvettem, mert az egy fantasztikus ruhadarab! Alig várom, hogy hordhassa, pedig a babakocsiban nincs is sok értelme:))) Majd mindig hordozóban, vagy kenguruban viszem, hogy ráadhassam! :)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr545517934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása