Medellin 2007.07.01. 19:47

Ruhácskák

Hi!

Egész hétvégét nagyszülőknél töltöttük lényegében, úgyhogy túl sok érdekességről nem tudok beszámolni. Mostanság Bence nem igazán fürdött kádban (most így nem is emlékszem mikor utoljára), de a mosdókagylókban annál többször:) Anyuéknál nagyobb is, mint nálunk, úgyhogy abban aránylag kényelmesen el is fért:)) Mert normálisan 2-3 naponta van fürdetve, hiszen mitől koszolódna az ágyában, de mostanában vagy úgy telirakja a pelust, hogy az csapot kíván, vagy mióta új tápszer van, és többet bukik, egyszerűen hajat kell mosnom neki, mert a fél feje tápszerben ázik... Úgyhogy ma hajmosás miatt lett anyuéknál megfürdetve a mosdókagylóban, mert attól féltem, hogy mire hazaviszem, addigra már elalszik, és nem fogom fürdetés miatt felkelteni este.

Arra is rájöttem, hogy Bence most hordja a sok 62-es ruhácskát, de ha azokat kinövi, akkor nincs új, amit rá tudok adni! Lehet majd fogunk kapni Hédiéktől, Fenriséktől 68-ast, de ezek mindig bizonytalan dolgok, hogy mikor, úgyhogy ma vettem pár darabot a Tesco-ban. Ott lehet kapni ezt az új Cherokee márkát, és teljesen jók. Már a minősége. Meg az ára is, főleg, hogy most sok akció van (azért is mentem). Vettem 5 felsőt, 1 nadrágot, és 1 széldzseki/kabátot (bár az már 6 hónapos kortól van, de majd belenő - csak beleszerettem:). Szörnyű milyen nagyok ezek a ruhadarabok! Nem hiszem el, hogy 2 pillanat, és már jók is rá ezek a ruhák! Nem nőhet meg ennyire!! Meg még ennél is nagyobbra!! :((( Már így is túl nagy, alig bírom el:))) Na  jó, ez nem igaz, de már megérzem a súlyát, ha felveszem és a tárolom a kezemben. Pedig ennél már csak nagyobb és súlyosabb lesz! Lehet sürgősen kell szülnöm egy új babát, egy picit:))

Bence már kb. 5 kiló (bár itt megjegyezném, hogy babák születnek is lazán ilyen súllyal....), és hízik a feje (tokája van, már nem olyan csinos, mint 3-4 hetesen:), rengeteget mosolyog és beszél, ami nagyon édi, és kezd többet enni. Most már az új tápszerből is belé tudom diktálni a 140-et két részletben, de viszont a 7 evését nem csökkentette vissza 6-ra... Az a gond, hogy nem tudom milyen egy átmenet. A tápszeres dobozon ott van, hogy mennyit ajánlanak a 2 hónapos gyereknek, mennyit a 3 hónaposnak, de nyilván nem egyik napról a másikra eszik többet a gyerek, hanem fokozatosan. Most 2 és fél hónapos. Talán nem baj, ha többet eszik, mert normális. Csak örülnék, ha ritkábban enne nagyobb adagokat (most ugye 167 g lenne előírva napi 5-ször, ő meg 120-140-et eszik, de sűrűbben), és akkor napi 4-5 etetés lenne csak! Remélem megérem még egyszer! Meg azt is, hogy átalussza az éjszakát, és nem kell felkelni hozzá! Az is mókás lenne!:) Biztos szoktatni is lehet rá (pl. felkel, sír, én meg nem adok neki kaját, max vizet), de azt nem bírnám idegileg. Órákig üvöltő gyereket hallgatni hajnali 2-3 körül... Inkább azt várom, hogy nála alakuljon ki, hogy egyre tovább alszik, és jobban kitolódik az első étkezés. Csomószor volt már mostanában, hogy a 2 órás evés kimaradt, és egyből egy fél 4-essel kezdtünk. Úgyhogy látok erre esélyt, csak ki kell várni:) De még pici!

Holnap megint megyek védőnőhöz, és elcsípem majd a dokinénit is (időpontunk csak júli 11-re van, de nem akarok beülni a rendes rendelésére a gyerekek közé). Kell, hogy felírjon még egy hónapra tejet, új tápszert kell kérnem tőle, mert még mindig nem jön be a mostani, és meg kell beszélnem az igazolást, hogy majd vihetem úszni. Ja, írtam az úszásoktatónak e-mail-t, nem sikerült válaszolnia egy hét alatt sem, úgyhogy jövő héten felhívom. Annyira utálom az ilyet! Elméletileg 2 ember is olvassa (mert a másik oktatónak is ua. volt az e-mail címe), és mégsem történik semmi! Akkor miért van e-mail címe??? Ennyi erővel legyen valakinek mobilja, de sose vegye fel, vagy be se kapcsolja soha, de azért adja meg mindenkinek a számát... Rossz marketing ez nekik, nagyon rossz, lehet keresek mást. (Vagy csak nyaralni vannak épp a héten??)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr265517929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása