Medellin 2007.06.08. 16:01

Matracmosás

Hi!

Már szárad a matrac, a kis póc pedig a franciaágy közepén fekszik és alszik:) Apropó, francia: Süvinek megvan a német nyelvvizsgája, most néztük meg az eredményt a neten! :))

Tehát matracmosás: bő, langyos vízzel átöblíteni (én értelmezésem: tartsd zuhany alá x ideig), folt esetén semleges mosószerrel átsikálni a felületet (nálam ilyen nem volt, reggel tök száraz volt a matrac, azt se tudtam hol mossam), utána oldalára állítva 3-4 órán belül megszárad. Nálam a szárítón fekszik az erkélyen, mert egy csurom vizes matracot nem állítok le a földre... Lehet így lassabban szárad, de ez van. Azt írja a matrac papírja amúgy, hogy ez a kókusz elvezeti a nedvességet, ami el is párolog, mert nincs mi feligya. És tényleg. Tök elégedett vagyok vele!

Bence ha végre felébred (1-kor evett utoljára, most 4 óra van), akkor eszik, majd elvisszük a Praktikerbe kirándulni:)) (Veszünk új csaptelepet a konyhába). Ha lesz még időnk (bár ahogy telik az idő, lassan már nem lesz), még egy apás sétát is beterveztünk neki 7 óráig. Ha hazaérünk 6-ig. Ha sikerül addig elindulnunk...:/

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr275517895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása