Medellin 2007.06.07. 19:57

Mindenféle

Hi!

Ma is kicsit sírós napunk volt! Ma szintén torka szakadtából üvöltött, mint múltkor (2 hónap alatt 2 üvöltés; tökre elviselhető arány..:), és szintén fél óra múlva teli volt a pelus! Pedig most nem is ettem semmit, nem tudom mi van még mindig a kis gyomrával! Lehet a hozott tejben is volt valami. Nem tudom mit evett a tulajdonosa:)) De ma kaptunk új tejet, úgyhogy remélem most már rendben lesz a hasa. Meg iszom azt a kömény/kamilla keveréket, tea formájában. Meg elkezdtem megint a Laktoherbes teát inni, mert úgy tűnik, mintha kevesebb lenne a tejem:(( Pedig egyre többnek kéne lennie, ahogy nő, és többet eszik! Hát, remélem csak átmeneti állapot. Pedig nagyon-nagyon sok folyadékot iszom! Kb. 1 liter tea naponta + kb 1 üveg ásványvíz, és még gyümölcslé is mellé.

Ma kétszer is voltunk sétálni. Egyszer elmentünk bevásárolni a Spar-ba apával + a postára; délután meg anyuval kutyát sétáltatni. Úgyhogy jó sokat volt levegőn. Nem mellesleg evett egyszer 12:10-kor, és legközelebb 16:30-kor! Napközben nem szokott ilyen nagy kimaradás lenni, de nem panaszkodom:)) Cserébe sokkal többet kért enni! 60 g tápszeret + 40 g anyatejet benyomott szopizás után! Felőlem átállhatunk lassan arra, hogy ritkábban eszik, de többet! :) Csak a szervezetem is átállhatna erre! :( Na, nem panaszkodom, majd lesz valahogy, és ahhoz kell majd igazodnom. Mást úgysem tehetek, nem? De.

Ma fordult elő először, hogy kifolyt a pisi a pelenkájából az ágyába :/ Mert ált. pokróc van alatta, és max. az lesz nedves, és kimosom, de ebben a jó időben simán lepedőn és peluson alszik, és egy vékony pokróc van rádobva. (Mármint a gyerekre.) Tehát ez azt jelenti, hogy a lepedő mellett átázott a matrac is! Ilyennel még úgysem volt dolgom! :) Majd át kell zuhanyoznom asszem, és utána kirakni a napra száradni. Állítólag a kókuszmatrac könnyen mosható, és hamar szárad. Majd beszámolok az eredményről! Ma este már nem látok neki, mert nem, úgyhogy átmenetileg egy pelenkázólapot (vagy papírt, vagy mit) tettem egy kinyitott pelenka alá. Ez a pelenkázó cucc ilyen puha, összehajtható, és kirándulásokra, stb-re ideális. Az egyik oldala vízhatlan. Azt az oldalát tettem a nedves matracra. Ezt viszem mindig át nagyszülőkhöz is, ha ott kéne pelenkázni. (Vagyis egy másik darabot; több van belőle:))

Most meg ott nyekeg bent, nem akar elaludni, pedig anya filmet akar nézni... Asszem a Number 23-at, mert az Ocean's 13 töltése leállt 99%-nál.. Pfff... tuti lelépett akitől töltöttem, pedig azt terveztem ma megnézni! (A Shrek 3 naggyon jó; a Happily Never After (v.mi Pipős címe van a moziban) szintén mókás!)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr655517893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása