Medellin 2007.06.01. 11:01

Beszél! :))

Hi!

Egyre többet kommunikálunk! Már le se tudnám írni mennyi mindent gőgicsél! Néz rám, és mondja a magáét! :)) És egyre többet mosolyog! Nagyon sokat! Azért még persze nem úgy, hogy rámosolyog az ember, ő meg vissza, hanem amikor neki úgy tetszik, de ez egyre gyakrabban van!! Annyira édes ilyenkor!! Majd lefotózom...:) És a fejét már szuperül tartja! Mondjuk 80%. Tényleg nagyon rövid idő kell, és teljesen készen fog állni az izomzata a feje megtartására! Szerintem pár hét! Tényleg kenguruzhatunk lassan! Már nagyon várom, mert akkor tudunk menni mindenhova! Mert pl. ha el akarnék ugrani a Sparba, akkor ott nem tudnék babakocsit tologatni, de ahhoz, hogy vegyek 2 zsömlét, felvágottat, meg tejet (most mondtam v.mit...), ahhoz tökéletes!

És éjszaka is jól aludt! Evett 20:20-kor, majd 3-kor leközelebb! Majd 6-kor! (Meg 8-kor, de azóta alszik, és most 11 óra van). Én meg fél 11-kor feküdtem le, úgyhogy én is tudtam aludni sokat!

Más esemény nincs.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr635517877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása