Medellin 2007.05.29. 09:38

Mosolygás

Hi!

Bencécske egyre többet mosolyog! Esküszöm tegnap annyi mosolyt kaptam tőle, mint a 6 hét alatt összesen nem! Annyira édes! Remélem hamarosan el tudok kapni egy mosolyt fényképezőgéppel is, és meg tudom mutatni!

Újabb tényt állapítok meg a tápszeres etetés kapcsán: Tegnap szinte egész nap anyuéknál voltam (bár anyuék Erdélyben vannak, de nagyi jött át) és nem vittem át neki tejet. Mert nem akartam a nagy hőségben utaztatni, nehogy baja legyen - pl. megsavanyodjon. Úgyhogy 3 étkezés után is tápszert kapott egyhuzamban, és az történt, hogy 3-4 órákat aludt tőle! Napközben! Ilyet csak éjszaka csinál! Tehát ezért is híznak a tápszeres babák! Több kell nekik tápszerből, mint a a tejből, viszont jól eltömíti őket hosszabb időre, mert nehezebben emésztik meg, így jó sokáig alszanak. Én nem használnak fel ehhez (mármint az alváshoz) sok energiát, tehát ezidő alatt szépen gyarapodnak, híznak. Én nem is tudom mi lesz, ha már nem lesz felírva receptre anyatej! Utána kell nézzek, hogy mikortól lehet mellétáplálni. Inkább gyümölcs/zöldségturmixot adok kiegészítőnek, semmint tápszert! Vagy legalábbis vegyesen, de napi 8x tuti nem akarok tápszert adni neki! Háát, ha már majd ott tartunk, akkor majd kiderül, hogy hogy lesz. Mos még nem idegesítem magam rajta.

Tegnap is rengeteget 'állt' fel, meg tartotta a fejét. Nagyi és Reni is el voltak ámulva az ügyességén. Meg én is egyfolytában!

Na, még megírom mi történt ma reggel. Felkelt 3/4 6-kor enni, és utána reméltem, hogy még alszunk, mert korán van, meg ma már nem kell mennünk kutyát etetni anyuékhoz. Persze ahogy én azt elképzeltem. 3/4 8-ig hisztizett, félidőben pisitől átázott ruha miatt, előtte nem tudom miért, utána talán éhes volt már, de 1,5 óránként nem fog enni kapni, hiába üvölt... Tehát akkor megint ettünk nagy bosszúságomra (mert a 3 órás evésekre szeretném visszaszoktatni ugye). Utána megint nem aludt. Ölbe vettem, behoztam magamal a gép elé, hogy majd itt elalszik. Hát nem, cserébe itt is elkezdett hisztizni egy idő után, hiába forgattam minden pózba. Elegem lett, átvittem a hálóba, tettem rá új pelust, új ruhát (evésen egy órája volt túl, éhes nem lehetett), tettem cumit a szájába, betakartam. Kiköpi, hiszti, etc. Na, itt lett elegem a reggel 6 óta tartó performance-ból, betömtem a cumit a szájába utoljára (mondtam neki, hogy kiköpheti, én nem rakom vissza), eligazítottam szépen, és otthagytam, majd rácsuktam az ajtót, hogy ne zavarjon a bömbölése, mert az ajtó jó hangszigetelő:)) Meg Süvi is aludt még. Nekem meg elegem volt, és tudtam, hogy Bencének semmi baja (evett, tisztába van téve, büfizett, tiszta ruhája van, nem unatkozhat annyira, mert odáig ölben volt, stb.) úgyhogy lelkiismeretfurdalás nélkül hagyhatom magára a hisztijével. Rázártam az ajtót, beültem a gép elé, és azóta hangját se hallottam!:)))) Be is mentem lecsekkolni: a cumi kiesve a szájából, de a szája és a cumi közt ott van a plüss bocis játéka, amit tuti nem készítettem be neki, nem tudom hogy rakta oda:)) És alszik:)) Valahogy megérezte a fenyegetést, hogy tényleg hiába hisztizne, úgyhogy inkább elaludt:)) Vagy nem tudom mi történt, de mióta felindultan rázártam az ajtót, azóta alszik:))) Bár, nem remélem, hogy ez a taktika máskor is bejönne, de most örülök neki:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr805517874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása