Hi!

Tűkön ülök már! Bence 15:20-kor evett utoljára, utána egyből elaludt (azaz kb. 4 körül mondjuk) és azóta nem kelt fel!!! És már este 3/4 9 van! Néha kicsit felkelt nyújtózkodni, fingani (már elnézést), helyezkedni, de mindig aludt tovább, mikor azt hittem, hogy már ehetünk végre... Anyuékhoz is át kellene mennem, de 10 előtt már nem fogok átjutni... Ezen kívül attól félek, hogy éjszaka nem fog aludni. De persze ilyen önző okok miatt nem fogom felkelteni, úgy alszik, ahogy neki tetszik, 6 hetesen nyilván nem szabályozom be az alvását! :)) De szerintem a hirtelen jött eső (azaz magas v. alacsony légnyomás - sosem tudom) miatt vesztette el így az eszméletét. Meg a kicsit nyitva hagyott ablak miatt. A friss levegő! :)

Ezen kívül tegnap történt még egy mókás: Bence épp feküdt a lábamon, és nézelődött. Ekkor cicka leugrott a radiátorról, felugortt az ölembe. Észrevette, hogy az már foglalt, mert Bence benne fekszik. Megszagolgatta, majd behelyezkedett mellé dorombolva:)) Ketten feküdtek az ölemben, Bence a combomon, fejjel a térdem felé, cicka a hasamon/mellemen, oldalával Bencének dőlve:)))

Felébredt!!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr785517872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása