Hi!

Megfigyeltem egy furcsa dolgot. Szopizás után Bence tejből 30-40 grammot iszik még meg üvegből, tápszerből viszont 60-at lazán. Szerintem többet is bírna, de annyit készítek (kanállal kell kimérni, és egy kanálból 30 g készül). Tehát a tej tuti táplálóbb, illetve a tápszeres babák így híznak el könnyen... Kétszer annyit isznak tápból,  mint tejből, hogy jóllakjanak, a gyomruk is jobban kitágul, etc... Nem jó, hogy nincs elég tejem, és tápszer is kell... ((

Ma voltunk dokinéninél! Bence 4.110 gramm... Ez azt jelenti, hogy 230 grammot hízott. Mondták is, hogy mennyi kaját adok ennek a gyereknek, mert lassan majd meg fogyókúrára kell fogni... Be kell lőnöm, hogy mennyit egyen... 100-200 g közötti az ideális hízás. 2-3 hete a 60g kevés volt, most a 230 sok... És nőtt 2 centit! 58 cm most!

Na, megyek, mert hiszti van. Tisztába teszem, és lehet eszünk is!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr945517866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása