Medellin 2007.05.21. 21:28

Cumi

Hi!

Ma megint nagy produkció volt a cumival! Hagytam, hogy küzdjön érte, de persze néha cselből segítettem, hogy legyen egy kis sikerélménye... Tehát, akkora hiszti volt a cumi megszerzése miatt, hogy magától tett egy 180 fokos fordulatot kb. 5 percen belül (!!!), illetve egyszer hasról a hátára fordult! Vagyis az oldalára, de akkora lendülettel, hogy továbbgördült a hátára! :) És úgy küzd már a cumiért hason, hogy felemeli a fejét, hogy a cumira tudja rátenni, és úgy kapja be! Oldalt fordulva meg a kezével söpri a szájához. Ha a kezével veszi ki, akkor azzal is próbálja visszatolni (ebből ma láttam egy sikeres próbálkozást!) Remélem hamar felnő a feladathoz, mert nagyon frusztrálja, hogy nem tudja betenni a szájába, meg nekem se kéne a hisztit hallgatnom v. az ügyeletet tartanom fölötte, míg cumizik...

Ma ugyanazt játszotta el apjával, mint tegnap a nagyapjával! Nézte, mosolygott, próbálta elkapni az orrát, szemüvegét... És tényleg figyelt, és tényleg mosolygott, és tényleg az apja fejét célozta a hadonászó kis mozdulataival! Annyira édes! Ma apja etette is ám egy kicsit! De büfizni nem akart neki! :)

Meg ma egyébként is rendhagyó nap volt, mert például ma volt az első alkalom, hogy Lívia fürdette! (Azért nem nagymamát írok, mert a másik nagymama már fürdette egyszer, sőt, ő fürdette először, hogy megmutassa nekünk, hogy hogy kell...:)

Elmentünk ma nagy sétára is, mármint az Őrmezei utasra. Egészen addig ébren volt a kis nyúl, míg el nem érkeztünk a köves részhez, amin úgy pattogott a kocsi, hogy a gyerek majd' kiesett belőle (ez persze költői túlzás) ! :)) Ekkor rajtaütésszerűen elaludt. A macskaköves részen még a kezét is felkapta, hogy egyensúlyozzon (épp az oldalán aludt, és nem akart a hátára gördülni), de fel nem kelt volna - aludt tovább...egyensúlyozva... Csoda, hogy a sima betonon nem kelt fel...:) Úgy látszik az a legjobb altató, ha durván ringatva van! :) Azaz minimum egy kőrakáson kell áttolni őt a babakocsival! :) De az autót is imádja, ott is mindig alszik! Viszem is mostanában magammal, amikor megyek tejért, mert legalább akkor tuti alszik abban a napszakban! Lehet, otthon az ágyon épp ébren lenne, de így legalább van + fél óra alvás aznap! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr595517863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása