Medellin 2007.05.14. 08:24

Látogatók

Hi!

Azért utálok utólag megírni dolgokat, mert egy-két nap alatt simán elfelejtem, hogy mi történt 24 órával korábban... Úgyhogy kicsit összecsapom a péntek-szombatot, a vasárnap még észben van:)

Pénteken Vera, Bori, Gyuri volt nálunk látogatóban! (Erről jut eszembe: Vera gépével készült pár kép, azt plíz küldjétek majd át nekem egyszer a sa.judit@gmail.com -ra! Köszi!:) Kaptam tőlük filmeket, hogy ne unatkozzak itthon, amikor épp nem takarítok pl. Ezeket nagyon köszönöm! Illetve kaptunk Veráéktól igazi Nike szettet, amit most hoztak Amerikából! :) Úgyhogy mi leszünk itt a legvagányabbak széles e vidéken!! :) Nike body, Nike sapi, Nike zokni! Nagyon komoly! :) Köszi ezt is!

Szombatról most nem is tudom mit írjak. Voltunk anyuéknál, nagyi (dédi) is ott volt. Szombaton tuti voltak események, amiket meg akartam írni, de nem tudom mik voltak. Valószínűleg csak olyan hírek, hogy ügyes fiam egyből lebukta a kimosott, a szárítóról éppen leszedett pokrócát, amint rátettem. (Ma reggel átöltöztettem, kimentem inni egy kakaót, és mire visszaértem, addigra úgy telirakta a pelust, hogy három réteg cucc ázott át rajta - body, rugi, meg egy "zsák" amibe átmenetileg beletettem (pokróc épp a mosógépben van ugyebár) - , amit már vehettem is le róla, moshattam ki, teregethettem fel. Ez még 8 előtt volt, mert mit is csinálnék kora reggel...)

Akkor, tegnap. Először átkirándultunk anyuékhoz ebédelni, utána jöttek Líviáék hozzánk. Kaptunk gyönyörű virágokat Sukoróról (nagyon jó illat van a konyhában!), illetve egy nagy láda májusi cseresznyét! Nagyon finom!

Líviáék után pedig újabb "komoly" látogatóink érkeztek, ugyanis lányt hoztak Bencéhez:)) Fenrisék jöttek babázni! Kata január végén született, úgyhogy most 3,5 hónapos, ha jól számolom! Nagyon csendes, nyugodt kislány! Nézelődik és mosolyog egyfolytában. Aludni éjszaka alszik, akkor viszont végig, nem kel fel enni! Ha pedig reggel felkel (7-kor pl), de anya még alszik, akkor csendben játszik az ágyában, míg a 9 órás etetés (azaz ahogy Gabi felkel pl.) meg nem kezdődik! És jól kialakult pavlovi reflexe van már! Ha kiságy, akkor alvás! Csak este rakják be aludni, de ha napközben ágyba rakják v.mi miatt, akkor egyből elalszik:))) Ágy=alvás. És ő már persze jól lát! Úgyhogy ott nézte Bencét, mosolygott, és tördelte a kezeit, mert láthatóan zavarban volt:))) Mi legalábbis így értelmeztük a látottakat...:))) Bence csak nézelődött, de ő még nem lát úgy! Gabiéktól kaptunk ruhácskákat, meg pár egyéb dolgot, azokat is köszönjük! :)

És dicsekszem is egy picit. Tegnap is, meg ma is olyan ügyesen tartotta már a fejét, hogy csak na! Nem is billegett, hanem kitartotta vagy fél percig minden alkalommal, és csak utána bukott vissza a vállamra! Ha így folytatja, akkor 1-2 hét, és elkérem Hédiéktől a kengurut!

Ezen kívül tegnap, amikor megfogta a cumiját, és kivette a szájából, akkor azzal a mozdulattal vissza is tette! :) Ez persze egy véletlen mozdulat volt, mert nem hadonászott, hanem egyenes vonalban mozdította el a kezét oda-vissza, de akkor is odáig voltunk, hogy cumit tett a szájába!! :)) (Utána persze egyből kihúzta megint...:)

Két éjszaka óta nagyon lusta (álmos) vagyok, és ezért nem túl büszkén jelentem, hogy az egyik éjszakai etetésnél (a "középsőnél") nem szoptatok, hanem csak tejet/tápszert melegítek, és azt adom oda... Így is vagy fél óra az etetés, mert ő is félig alszik, de szoptatásnál meg mindketten... Meg az rengeteg idő, meg ő sem szopik akkor rendesen, mert álmos stb. Úgyhogy jól megfilozofáltam, hogy miért nem gond, ha a 8 etetésből egy nem szopi, és lehet megtartom ezt az új rendszert. Illetve remélem, hogy hamarosan már nem lesz éjszakai, meg "középső" evés. Ma is 2 óránként evett éjszaka is. (Tegnap volt egy 4 órásunk!! Reggel sokáig aludtunk!!! :)

Ha még eszembe jut pár érdekes, vagy fontos mozzanat az előző napokról, akkor majd megírom még!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr195517848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása