Hi!

Rájöttem egy újabb pozitív dologra Bencével kapcsolatban! Tegnap, amikor itt voltak Fenyóék, Gabi mondta, hogy ők sok cumisüveget kipróbáltak, de Katának csak az felelt meg, amit most használnak! Megint meglepődtem, hogy milyen problémák lehetnek, amik nálunk nincsenek, így nem is tudok róla. Bence 3 cumisüveget használ felváltva, és egyikre sem panaszkodott még soha. Meg állítólag a cumival annyival kényelmesebb enni, hogy utána már nem hajlandók mellről. Nos, nálam arról eszik, amit a szája elé teszek. Nem válogat, se mell-cumi közt, se cumi-cumi közt. Meg olyat is olvastam, hogy sír a baba a mell után! Nem csak evés, hanem komfortszopizás/cumizás céljából is. Nálam azért sír, mert éhes... Sokaknál fáj a szoptatás, csillagokat látnak, meg kisebesedik a mellbimbó. Nálam az első 2 szívás fáj, aztán jön a tej, és ennyi. Sok baba mohón eszik, ezért sírósak, mert fáj a hasuk. Éjszaka is. Bence ugye rossz evő, tehát a hasa még nem fájt habzsolás miatt (csak szelek miatt). Tehát összességében nagyon meg vagyok elégedve a kis lusta, lassan evő fiammal, mert 1001 más gond is lehetne még az evés körül! Nálunk csak annyi, hogy lassan megy, meg nincs elég tejem. Ezekkel könnyen meg lehet bírkózni. Türelem + kiegészítő kaják adása szopi után. (Persze lehet a többi gonddal is könnyű megbírkózni- kinek mi jut...)

(Megj.: Előző etetésnél csak 10 g tápszert kért szoptatás után, az tök jó! Az azt jelenti, hogy sokat tudott enni mellről!)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr635517850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása