Hi!

Anyu tuti olvasta a blogot (naná, szokta), és beállított ma egy adag babacuccal! :)) Ezt nagyon szépen köszönjük Bence nevében is, de csak azért írom meg ide is, hogy a lenti listáról kihúzható a hőmérő!! :)) Kaptunk még pár ruhaneműt, olyan melegebb jellegűt, hogy ne fázzon a kórházból hazafelé...:)) De jól is hangzik! Ha már ott tartanánk...! :) Kérek mindenkit, hogy a távolból is üzenjen Bencének, hogy a napokban szülessen meg, mert már nagyon várjuk! :) Rám nem hallgat! :)

Köszönöm, ennyit szerettem volna! :)

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr625517806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lola 2007.04.12. 09:36:36

Hajrá Bence! Éljen a PÉNTEK! Az egy nagyon szuper nap megszületésre! :) A pénteket mindenki szereti! Remélem meggyőztelek! :)

Dóripóc 2007.04.12. 10:48:13

Jééé, holnap már péntek!!!! Front nem lesz... vagy pontos lesz, vagy szólongatni kell...minimum-azaz maximum szombatra legyen meg az uraság:)))!!! Elvégre az sem kizárt, hogy pénteken beindul a szülés, és csak hajnali 1-kor jön ki, és az már szombat!...Hm...:)

S.A. 2007.04.12. 10:52:09

Na, fijjam, kifelé anyádból :P Apád vár ideki' :P
süti beállítások módosítása