Medellin 2007.04.10. 11:14

Ajándékok :-)

Hi!

Mivel már pár érdeklődést kaptam, hogy mire lenne szükség, vagy mit lehetne hozni ajándékba majd Bencének, gondoltam összeszedem mink nincs még!

Ezt csak az olvassa, aki majd tervez átjönni látogatóba, és tervez hozni valamit (amit persze nem kell, csak aki akar, annak akarok segíteni).

Tehát, ami még nincs, és biztos örülnénk neki, vagy előbb-utóbb megvennénk:

- kispokrócok (amit a babáknak gyártanak, kvázi nem szöszölődős)

- ruhácska (nyugodtan, mert egyfolytában növi majd ki őket, tehát 62-es méret és fölötte)

- ágyneműhuzat (még nincs, jelenleg nagyobb méretet fogok rátenni duplán...:)

- digitális hőmérő (jó, tudom, ez kéne, hogy legyen, de még nem vettem)

- kapucnis fürdőlepedő (ez már le lett stoppolva, de ha más is ezt tervezte, akkor 2 is elfér)

- cumisüveg (majd kell, majd veszek, de még nincs, ha v.ki ezt szeretne)

- cumisüveg-mosó kefe! :))) (fontos darab a cumisüveghez:))

- műanyag vödör szennyesnek (jah, külön kell gyűjteni, egyelőre zacskóba teszem majd...)

- szennyes pelus tartó (ez tuti kell majd, mert ezek spéci szagtartós cuccok, amire ugye apa allergiás:) Jelenleg zacskóba, majd erkélyre, majd a lenti kukába mennek.)

- szoptatós párna (állítólag jó, meg hasznos, én nem tudok még nyilatkozni róla)

- minden, ami fogyóeszköz (Tehát jelenleg egy csomag pelenkának lehet jobban örülünk majd, mint egy képeskönyvnek...:))

Persze vannak drágább tételek is, azokat majd megveszem, ha állam bácsitól kapok pénzt Bence születése után (valamikor). Ezeket csak azért írom le, hogy aki babát tervez, vár, szül, az lássa, hogy mik jöhetnek még jól, ha még nem vette meg: pelenkázótáska (!!!), hordozók (pl. kenguru), párásító (panelban elég száraz a levegő), utazóágy (nagyszülőkhöz, nyári utazásokra), légzésfigyelő (!!!).

Még jó, hogy összeírtam az ötleteket, mert csak most látom, hogy mi mindent nem vettünk még meg:))) De ezek persze nem az azonnali létszükség kategóriába tartozó dolgok, és apránként meg is vennénk őket, de ha idáig valaki zavarban lett volna, az asszem most válogathat:)))

És a legfontosabb:

Bencének már van 3 tündéri plüssállatkája: egy (asszem) boci, egy hal, és egy nyúl! Ezzel azt akarom mondani, hogy az elkövetkező fél évben nem lesz szüksége újra! :) Ezek csörögnek, megfoghatóak, rághatóak, puhák, stb, úgyhogy egy ideig jók lesznek! Többet nem fogok tudni hova rakni! :))

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr145517803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a férj 2007.04.10. 16:49:17

Hehe, koldulásfunkció beindult :P

a feleség 2007.04.10. 20:57:09

Én csak nem vagyok szívbajos! Agybajt tudok kapni, amikor megyünk valahová babalátogatóba, kérdezem a szülőket, hogy mire lenne szükség, ők meg nagy mosollyal: "Semmire! Tényleg semmire!!! Csak magatokat hozzátok!" Aztán nem győzhetek elmélkedni, hogy mit vegyünk és mindig tökre örülnek, meg tényleg szükség van az adott dologra... Csak nem akarják mondani, valami miatt...
süti beállítások módosítása