Hi!

1. Az előző hozzászólásom kommentjére szeretnék reagálni:

Állandó?? Kínlódás?? :)) Dehogy!!! Nem kínlódok én semmit, és főleg nem állandóan!! Úristen, nehogy már ezt higyje valaki!! Egy keményedés semmi pl. egy fejfájáshoz képest! Kb. annyi, mint egy enyhe izomláz. Van, de nem fáj! Csak zavaró, mert jobb lenne nélküle! És nem állandó!!! Napi x alkalommal x perc!! Nem azért írom ezeket, hogy valaki így készüljön majd egy terhességre, hogy fájni fog! Ezek csak kis kellemetlenségek, és csak az utolsó pár hétben nálam!!! Zavarni is inkább csak azért zavar, mert tudom, hogy Bencének nem kényelmes ilyenkor - tehát inkább pszichés gond, semmint fizikai!!

2. Az ujjak fájásával kapcsolatban is szeretnék pontosítani, mert kiderült nem mindenkinek tiszta:

Van, akinek azért fáj az ujja, meg azért nem tudja behajlítani, és szenved, mint én, mert vizesedik!! Az enyém nem ilyen!! Én semmit nem vizesedek! Sem a bokámon/lábamon, sem a kezemen, se sehol! Egy csepp  víz sincs rajtam/bennem! Nekem simán a csontjaim, vagy izületeim fájnak, állítólag magnézium- (és esetleg kálcium-) hiány miatt! Úgyhogy nem összetéveszteni a vizesedős ujjhajlítós problémákkal! Az egy másik tünet, ami van a kismamáknak, de nem nekem!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr235517798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a férj 2007.04.07. 19:33:33

Látod, pocokka, ide vezet a folyamatos nyarvogás... az emberek a végén még azt hiszik, hogy tényleg valami bajod van :P

8249 2007.04.07. 22:21:18

Nem tűnt fel, hogy olyan lenne a hangvételem, de akkor megpróbálok több smiley-t belerakni! Csak mosolyogva mondom a tényeket; na! :)
süti beállítások módosítása