Medellin 2007.04.02. 08:06

Nemalvás

Hi!

Hááát, ma nem aludtam túl jól, és most elég fáradt is vagyok... Többször felkeltem éjszaka, és minden alkalommal min. 10 percet szántam az ujjaimra, amik egyre rosszabb állapotban vannak, illetve utána nem tudtam visszaaludni, mert 5 percenként újramozgattam az ujjaimat, hogy működnek-e még... Konkrétan már az van, hogy felébredek, és ahogy épp voltak az ujjaim az alváskor (behajlítva/kinyújtva) úgy is maradnak, és nem tudom megmozdítani őket. Az ágy szélében, vagy a másik kezem segítségével kifeszítem/behajlítom őket, mert maguktól nem mozdulnak, és utána jön a mozgatás/masszírozás. Hát, nem túl vidám dolog. Pedig már éjszakára is betettem egy magnézium-kálcium koktélt, hogy iszogassam...

Bence már ébredés után egyből mozgolódott a reggeli kakaónál + egyből elkezdett csuklani...:) Szerintem még mindig ébren van!

Ma megyek be a kórházba a maradék egy (eltűnt) leletemért, ami majd kell a szüléshez, és utána asszem minden megvan, már csak a fájások elindulására kell várnom!

Ma kicsit rohangálós napom lesz, de talán este még írok!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr475517785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása