Medellin 2007.03.31. 19:50

Vásárlás

Hi!

Elmentünk ma Renivel a MoM Parkba, bár, ha nem mentünk volna, akkor sem történt volna semmi, mert nem érte meg a fáradtságot... 2 helyre is be kellett menni ahhoz, hogy tudjak venni fogkrémet, ásványvizet, csokit, meg szőlőcukrot. Ezt viszem majd a kórházba. Meg teát is kéne; Hédi említette tegnap, hogy langyos, mézes tea!! Tutira jobb, mint a víz, de azért épp mondtam anyunak, hogy nem hinném, hogy ez úgy fog kinézni, hogy megindulnak majd fájások, és én ekkor boldogan kimegyek felrakni egy teát...:))) Hédinél más volt, mert otthon szült, és a vajúdás 18 órájában bárki (akár ő is) ráért kimenni teát készíteni, de nálam nem biztos, hogy ez így lesz!:))

Ezen kívül benéztünk a 2 bababoltba is, mert lepedőt akartam venni. Nos, az egyik helyen nem lehetett kapni, a másik helyen csupán 27.000 forint lett volna... Ágyneművel 36.000 Ft... Egy kisméretű nem aranyszálból szőtt vászondarab... Kicsit felháborító asszem. Megköszöntem a tájékoztatást, és kifordultam a boltból. Cserébe lent a Match-ben vettem egy lepedőt, amit itthon kettévágtam. De, kiderült, hogy még ez is felesleges volt 700 v. 800 forintért, mert anyu meg mondta délután, hogy neki van sok lepedője elfekvőben, adott volna ő!! Kértem is kettőt, hogy legyen. Azóta megint felháborodtam...:)) Anyu lepedője, ami mondjuk megvan úgy 20 éve, jópár mosást túlélt más, sokkal jobb minőségű, mint amit most vettem!!! Megvettem a lepedőt, az volt ráírva, hogy vászonlepedő, 100% pamut. Elhiszem, csak az anyag van kispórolva belőle. Kb. átlátszik, és egy mozdulattal tudnám kettétépni. Anyu lepedője meg vastag és puha hozzá képest, pedig nem egy mai darab. Undorító, hogy manapság milyen sok szart sóznak az emberre... És nincs alternatíva! Ez volt A lepedő, amit ott meg lehetett venni, de máshol gondolom ugyanazt a kínai terméket árulják, max. más néven, mert más cég hozza be...

Most délután felboncoltam az összes cuccot, amit vettünk, kaptunk, és nagy mosásba fogtam. Kimostam az összes ruhát, pelenkát, fürdőlepedőt etc., holnap rakom be a lepedőket, pólyát, takarót, meg ami még van! Aztán már csak vasalnom kell, és mehet bele a baba! :)

Amúgy, ma nagyon-nagyon sokat mozgolódott, nagyon örültem neki! Néha olyan dombok keletkeztek a hasamon, hogy csak úgy néztem! Dehát, már nagy és erős, úgyhogy nem csodálkozom! Ma alig keményedtem 1-2-szer, azon is meg voltam lepődve! (Most épp csuklik a hasamban:) )

Állítólag szerdán jön v.mi front, úgyhogy ma eszembe ötlött, hogy lehet, hogy jövő héten már szülök!:)) (Bár nem ragaszkodnék hozzá...) Meglátjuk!

Pá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr805517782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A férj 2007.04.02. 20:59:38

Ez amúgy felháborító, tudják, hogy a szerencsétlen barom szülők rá vannak szorulva arra, hogy megvegyék ezeket a dolgokat, és annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek. És nem nagyon szégyellik magukat :S
süti beállítások módosítása