Hi!

Akkor folytatom a tegnapit is. Elfelejtettem megírni, hogy a méhszáj még teljesen zárt, illetve szép alakú a méhem/hasam:) Bár, mikor jól körbetapogatta, szerintem akkor behúzódott a baba középre, és utána nem volt már hajlandó megmozdulni... Tegnap vették le a kenetet is a streptococcus (nem tudom így írják-e) vizsgálathoz. Ennek az a lényege, hogyha véletlenül pozitív, akkor szüléskor 2 intavénás ellenszert is kapok majd, hogy a baba ne fertőződjön vele szüléskor. Nem tudom mi ez egyébként, de remélem nekem nincs. Épp most próbálom hívogatni a nőgyógyászt, hogy leadta-e a kenetet vizsgálatra, mert mondta, hogyha nem hívom ma fel, akkor lehet elfelejti, és rám keni akkor a dolgot...:))) (Már nem a kenetet keni rám, hanem én leszek a felelős, ha nem adja le...):))

Ja, írok pár szót Bence dokijáról is. Dr. Barna Istvánnak hívják, és a Szent Imre szülészetén dolgozik, mint osztályvezető főorvos helyettes, szülész-nőgyógyász, aneszteziológus...:)) Tehát a 2. ember! Mármint a ranglistán. Úgy néz ki kicsit, mint egy mikulás. 60 év körüli, van fehér haja, meg fehér bajsza-szakálla, és nagy feketés szemöldöke:)) Egész jól ki lehet jönni vele, ha az ember már az első alkalommal jól kiismeri... Nem szabad okoskodni, és hülye, máshol hallott véleményekkel zaklatni, mert akkor hajlamos a felháborodásra, és előadást tart az álláspontjáról! De amúgy nagyon jó orvos, nagy tapasztalattal, és meg vagyok elégedve vele. Ugyanitt dolgozik a fia is (nála is 2x voltam már, mert helyettesítette épp az apját), ő 40 év körüli lehet (vagyis gondolom.... olyan fiatalos, de erőteljesen őszül már), és nagyon rendes! Ő kimondottan az a típus, aki foglalkozik az emberrel, amire egy kórházban nagy szükség van! Az apa inkább orvos, a fia inkább ember:)

Pár szó a szülésznőről is, hogy ő se merüljön majd feledésbe. Váradi Sándorné, Ica. Nagyon aranyos nő, úgy beszél az emberrel, mint egy aranyos nagymama! :) 40 éve dolgozik a Szent Imre szülészetén, úgyhogy van tapasztalata...:) Nem  néz ki 60 évesnek, úgyhogy megfilóztuk a családdal, hogy anno valószínűleg az egészségügyi szakközép elvégzése után jöhetett a kórházba, és valahogy maradt is...:) Ő a szülőszoba részleg vezetője, és emellett szülésznő is. Úgyhogy ő is fontos ember ott, már a saját részlegén. Elvégre ő vezeti:) Úgyhogy nem panaszkodom, jó szakembereket fogtam ki!

További adatok a kórházról (ha már a linkeket nem tudom megcsinálni, mert nem tudom hol kell...) : http://imreszul.neologik.hu/ Érdemes megnézni a "Képek az osztályról" linket!

Még van írnivalóm, de nem ömlesztem annyira, majd megírom pl. délután...:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr985517766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása