Hi!

Tudom, kicsit ritkán írok mostanában, elnézést...:)

Kezdem fordított sorrendben, ami eszembe jut.

Húsvét. Hétvégén Sukorón voltunk, vasárnap viszont anyuékhoz jöttünk haza délután, ott is aludtunk, és ott töltöttük a mai napot. Délelőtt a teraszon volt keresgélés a meglepetés után, mert esett, és a kertben semmit nem lehetett elrejteni. Később Süvi elvitte Bencét Líviáékkal Dórihoz, ott is volt locsolás, meg minden:) Bence nagyon édi volt, még nem tudja kívülről a locsolóverset, de soronként kell mondani neki, és akkor lelkesen mondja ő is:) Kincső ki volt kelve magából, hogy ő nem kap kölnit, nem locsolhat, és nem kaphat tojást:) Pedig próbáltuk neki elmagyarázni, hogy mi a fiúk, és a mi a lányok szerepe húsvétkor:) De nem érdekelte... Cserébe elcsente azt a kölnit, amit Bence kapott, hogy azzal menjen Dórihoz, elbújt vele, és a saját hajára öntötte az egészet. Nem mondom, jó szaga volt a lányomnak...:) És még van mindig szerintem, pedig megmostam a haját. Bencét délután átvittem Katihoz és Idához, míg a kicsik aludtak, úgyhogy ők is meg lettek locsolva, és nagyon örültek:) El sem eresztettek minket fél 4-ig, amikor már anyu telefonált ránk, hogy vendégségbe mentünk-e, vagy elköltöztünk...

Tehát, hétvégén Sukorón voltunk. Péntek délután mentünk le, vasárnap délután jöttünk fel. A gyerekek nagyon élvezik a kertet, és az a jó, hogy Bence és Kincső ragyogóan eljátszanak ketten, nem is kell nekik felügyelet. Egy gyereknél tuti az lenne, hogy mindig, mindent meg akarna mutatni, ott kellene ácsorogni mellette, hívna mindenhová, így meg órákra eltűnnek, és remekül elfoglalják egymást! Persze így is rohangálni kell, csak Levente után:) A lépcsők, lejtők, stb. nagyon izgalmas részek, megindul mindig, minden felé... Voltunk játszótéren is velük, azt is nagyon élvezték. Viszont sajnos reggelente még rossz az idő, meg vasárnap végig hideg volt, akkor a házban kellett lenni. Pedig ki akartak ők menni, de én nem engedtem őket, nem vittem elég meleg ruhát. De olyan meleg volt egész héten, ujjatlanban mentünk le, és szentségeltem, hogy épp nincs légkondi a kocsiban, csak jövő héten lesz, erre ott meg befagytunk az utolsó napra:) Ez sajnos kiszámíthatatlan. De nem fázott meg senki szerencsére. Levente sajnos rosszul aludt esténként, de emlékszem, tavaly is ez volt a gond. Bár itthon már jól alszik, átalussza az éjszakát, Sukorón még mindig nem megy neki. Bence pedig volt horgászni az apjával. Szülinapjára kapott horgászbotot, és most kipróbálhatta! És fogott is halakat, nagyon lelkes volt, ráérzett, hogy kell:) Ma is lelkesen mesélte Katiéknál a horgot, meg az úszót, meg mi, hogyan történt!

Csütörtökön húsvétozás volt a napköziben is! A kertben elrejtettek sok tojást, a gyerekek pedig megkereshették. Volt 2 igazi nyuszi is, meg is simogattam őket, amikor mentem a gyerekekért:) Kaptak kis kosárkát, benne csokitojásokkal, finomságokkal, úgyhogy nagyon lelkesek voltak. (Nem a nyuszik, a gyerekek:) Délután pedig játszóterezni mentünk.

Szerda délután Bence nem volt oviban, Líviával és Dórival állatkertbe mentek. A kedvence a víziló volt, mert nagyra tátotta a száját, és épp etetés is volt!

Hogy szerda előtt mik történtek, arra már nem emlékszem:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr115518938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása