Medellin 2008.12.22. 21:44

3 hetes már!

Hi!

A grófnő - aki királylány is - már elmúlt 3 hetes!! Már lassan 1 hónapos lesz!! É szépül, majd kellene róla új képeket készítenem és feltennem. Bár karácsony lesz mindjárt, tuti sok kép készül majd:)

Kincső alapjáraton jó baba nagyon! Este szépen alszik, általában egyszer kell felkelnem hozzá etetni. És akkor is csak keveset eszik, hamar végez, és alszik vissza. Igaz ez nem túl jó a melleimnek, de idáig még nem gyulladt be. Pedig néha nagyon durva állapotban van reggelre...:(

Szóval, csak annyi baj van, hogy igény szerint eszik még, igénye az sűrűn van, én meg továbbra sem termelek ilyen tempóban. Estére mindig elfogy valahogy a tej. Szegénykém ma egy órán keresztül üvöltött, hogy éhen fog halni:) Még sosem volt ilyen, hogy utolsó cseppig megigyon mindent, majd még akarjon. Nagyon csalódott volt, hogy nem jön semmi:(

Bence nagyon édes. Már nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára hiszti. Csupa mosoly, meg vidámság, meg huncutság az egész gyerek:) És már csinált olyat is suttyomban, hogy míg ágyaztam, addig odasettenkedett Kincsőhöz, leguggolt mellé (a hordozóban feküdt), odadugta óvatosan az orrát Kincső orrához, majd puszit adott neki!!! Pedig azt nem is tud, csak a kicsit tátott száját rakta rá:))

Viszont furcsa is mostanában. Néha sír éjszakánként, nem is tudom megnyugtatni. De csak itthon! Még csak 1-2 ilyen éjszaka volt elvétve, de ma altatásnál is sírt! Mármint 1/2 9-kor tudtam csak bemenni hozzá Kincső miatt (még nem aludt persze), és nekilátott sírni... Pedig az azt megelőző másfél órában nem sírt egyszer sem a szobájában egyedül! Nem tudom mi van, de nagyon aggasztó és szomorú nekem. Mert nem tudom az okát, de persze magamat hibáztatom. A sírásért is, meg azért is, hogy nem tudom az okát:(( Szegény babám! Mi a baja?

Amúgy jól vagyunk, de már jó lenne több időt tölteni lakáson kívül. Igaz jó hideg van kint, és ez csak rosszabb lesz mostanában:/ De szegény Bence megposhad már itthon, bár azért mindig van valaki, aki legalább napi egyszer leviszi kicsit. És Kincső is mindig akkorát alszik 1-1 kimozdulás alatt/után! (Amikor hétvégén anyuékhoz megyünk...) Januárra tervezem az első sétát vele. Ha 6 hetet nem is, de 5-öt azért várok:)

Szerintem legközelebb a karácsonyi képekkel jelentkezem majd!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr185518466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása