Hi!

Hogy is mondjam; a mai nem sem volt épp a legegyszerűbb...

Éjszaka állítólag felkelt párszor, bár ez normális, minimum kétszer én is fel szoktam kelni hozzá:) Negyed 8-kor kelt, és elég hamar mentem érte. Mert persze az orvosom szabadságon van, és nem tudtam tőle beutalót kérni terheléses vércukor vizsgálatra. Igaz már 3-4 hete beírtam a naptáramba, hogy ezen a héten kell orvoshoz mennem (24. héten), de persze, mikor lenne szabin, ha nem most...

Líviáéktól anyuékhoz mentünk, mert vittem vissza a tálcákat a tegnapi vacsiról. Anyuéknál Bence egész jól elvolt, játszott, stb., nem volt vele sok gond. Még a szomszédokat is meglátogattuk kicsit:) Aztán szaladtunk haza, mert ugye korán kelt, hogy úgyhogy egy déli ebéd, majd alvás igen időszerű volt. Na, valahol itt kezdődtek a gondok.

Alig ebédelt. Kb. 2 kanállal evett. 2 kis kanállal. Nem kért többet. Vagy nem volt éhes, vagy nem ízlett neki; nem tudom. Pedig nagyon finom krumplifőzelék volt, fasírttal. Elméletileg mindkettőt szereti... Utána aránylag hamar elaludt, de fél óra alvás után felsírt, és nem lehetett visszaaltatni. Pedig még iszonyat fáradt volt (másfél, 2 óra alvás helyett 30 perc... ugye...), de csak vergődött, csapkodta ide-oda a kis kezeit, forgolódott, nem találta a helyét. És sírt, meg nyüszögött, meg minden baja volt. K iis szedtem, de a vállamon is sírt, és nem lehetett elaltatni. Levettem a pelenkáját is, és simogattam a pucér fenekét, de semmi nem használt. Mondjuk egy idő után megnyugodott, de már nem tudott aludni, inkább úgy döntött, hogy vegyem ki. Délután egy annyi programja volt, hogy kimentünk kocsival Süvi és Lívia elé, illetve egy órát otthon voltak még velünk Suki előtt. Fél 4 körül elmentek, de mi maradtunk otthon. Olyan meleg volt ma, hogy ki se tettük a lábunkat a lakásból! Viszont a légkondit - idén harmadszorra - ma ismét bekapcsoltuk... Bence ahhoz képest, hogy alig aludt, egész jól viselkedett. Nem mondom, volt sokszor kis hiszti, nyávogás, de csak rövidek. Szerintem a foga (mármint az ínye) is fáj. Sokszor csinálta ma azt, hogy állt, elkezdett szűkölni, közben mindkét keze begyűrve a szájába, majd abba is hagyta a szűkölést pár másodperc múlva. Igyekeztem lekötni, de azért a nemalvás-hőség-növő fogak kombó ellen nem sokat lehet tenni. Tehát ahhoz képest nem is volt vészes:) Viszont meleg is volt a teste. Bár a kevés alvás és a hőség mellett nem csodáltam. Vagyis főleg a feje és a háta volt meleg. Úgyhogy este egy igen hűvös fürdőt kapott, tetszett is neki! Mint tudjuk, nem egy fázós darab:) Fürdés után viszont megmértem a lázát (amúgy tegnapelőtt is megmértem, akkor is gyanús volt), és 37,7-et mutatott a hőmérő. Az enyhe hűtőfürdő után. És elég nehezen aludt el annak ellenére, hogy nyilván fáradt volt. 40-45 percig nyűglődött. Kicsit meleg is volt. Kapott amúgy egy homeopátiás kúpot, ami ilyen nyugtató hatású, és lázas állapotnál is hasznos. Állítólag. Mindenesetre úgy állok neki a mai éjszakának, hogy elképzelhető, hogy virrasztani fogok egy lázas baba mellett. Kb. most vagyunk a "8-10 múlva belázasodhat a szuri után" időszakban. Pedig úgy remélem, hogy ő nem fog. Mert azért nem szentírás, hogy be is kell lázasodni az oltástól, de ugye ez az az oltás, amitől be lehet. Elég erős szervezete van pedig, még mindig remélem, hogy ő legyűri simán. Max. csak a láz szele érinti meg:) Szegény babám:)

Most pedig javában érkezik a lehűlés, a Velencei tónál már viharos szél fúj (itt még levél se mozdul), és akkor kicsit jobb lesz a klíma a csöppemnek. Csak vasárnapra legyen szép az idő a babazsúrra!!! Különben elmarad:(

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr395518352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása