Hi!

Bence ma jó későn kelt anyuéknál is, és annyira el van tolódva az alvása, hogy ma nem fektettem le délután. Azaz volt egy reménytelen próbálkozásom, de inkább nem erőltettem. Úgyhogy Bence vígan elvolt este 7-ig (!!!) alvás nélkül... Akkor fektettem le, bár se nem ásítozott, se nyűgös nem volt... De azért elaludt vacsi után rendben. Úgyhogy holnap korán kel, délután is időben le lehet majd tenni, és este is megint. Visszaáll a nyaraláskor elveszett rendszer!

Mókás dolgot csinál a napokban: masírozik!:) Vagy már írtam? Magasra emeli a jobb lábát, és jól nekicsapja a talajnak, úgy megy:) De direkt:) Közben nézi, amit csinál:) És csak a szobában, mert csak a parkettán van jó hangja:) Az előszobából visszafordul:) És fel-alá masírozik a szobában, kb. kilométereket tesz meg mire megunja:))

És perceken belül kinő a 9. foga! Felül az ötödik. Ma meg is akart harapni vele. Nem engedtem neki, hogy kigyomláljon egy növényt, és mindig hessegettem el a kezemmel. Erre ő hisztirohamot kapott, elkapta a kezem, ráfeküdt, és harapni akarta:) Vagyis csak rácuppant, de azt hittem, hogy büntiből harapást kapok, mert nem engedem gyomlálni:) És ezt a hisztis, hasalós dolgot háromszor is eljátszotta egymás után...

Délután kicsit átmentünk anyuékhoz, mert meleg volt, és gondoltam végre medencézünk egyet. Mert idén még nem sikerült. Amikor meleg volt, akkor még nem volt feltöltve a medence, amikor meg lett benne víz, akkor meg jött az esős évszak. Majd jó idő volt, de mi külföldön voltunk, most meg jó idő van, csak épp esik délutánonként... Na mindegy; szóval ma átmentünk a 70 fokban. Míg a vízben voltunk (20 perc) végig egy felhő takarta a napot, de utána egész délután hétágra sütött a nap... Jellemző. Bence háromszor merült alá, és nyelt sok vizet, aminek nem örült. Pedig hiába próbáltam sokszor megakadályozni, hogy ne lépcsőzzön le a mélyebb vízbe. A sok alkalomból 2-szer nem sikerült, ő meg elmerült.. Meg egyszer a sekély részen hasalt el, és esett víz alá. Pedig volt ott karúszó, úszógumi, felügyelet, meg minden. De azért jól elvolt. 15-20 percig. Utána kimászott, és inkább nekiindult a kertnek...:)

Iszonyat édes amúgy! És az a legdurvább, hogy egyre édesebb! Nincs az, hogy akkor volt a legaranyosabb, amikor x hónapos volt... Ő egyre aranyosabb! Egyre többet mosolyog, nevet, viccelődik! Már kezdi ő is a kukucs játékot! A szeme elé teszi a kis kezét, majd elkapja:) Még nem megy neki profin, de kezdi érezni, hogy így kéne csinálni, hogy ő is kukucs-t játsszon! Meg persze elbújik a wc-ajtó mögé, és előszalad:) Nem kikukucskál, hanem előszalad:) Én mondom, hogy kukucs, ő meg vihog, és visszaszalad az ajtó mögé:) Kis pocok:)

Holnap, ha szép az idő, megint megyünk fürcsizni. Elvégre már július van, és még csak egyszer voltunk vízben! (Ma...)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr675518308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása