Hi!

Reggel voltam a kórházban, Bence ugye anyunál aludt. Ott állt a baromi hosszú sor a vérvételnél, de én, mint kismama, mehettem előre. Csak azért még ciki, mert a hasamon még nem látszik, és azt hiszik, hogy pofátlan vagyok:) De direkt olyan felsőt vettem fel, ami kismamás, meg kidugtam a hasam jól:)

Utána végigálltam egy 70 km-es sort a betegirányítóba, vagy ügyfélszolgálatra, vagy mire, ahol közölték, hogy bocs, de EKG-ra előjegyzés szükséges. Leghamarabb holnap este mehetek. Azt hiszem engem erről elfelejtett tájékoztatni a kedves orvosom... Hogy ... meg. Végül is csak 70 km-es volt a sor ugye, meg éhgyomorra voltam vérvétel után, és csak 5 percre kellett kiülnöm a sorból, mert majdnem elájultam. Amúgy nem voltam kicsit sem ideges. Á, dehogy. Mehetek vissza holnap is, és bár van sorszámom, be kell állni megint a sorba, az van a cetlire írva. Ez milyen újfajta hatékony rendszer? Idáig egyszer sem kellett beállni ilyen hülye sorokba, hanem leült az ember, és megvárta míg sorra kerül. Most akár kétszer is állhat sorba két különböző nap, ha be akar jutni. Nyilván lehet neten/telefonon, akárhogy időpontot kérni, de akkor meg miért kell cetli birtokában megint beállni a sorba??? Miért???

Bence egész nap angyalka volt. Én teljesen ki voltam készülve a reggeli tortúra után, kb. ebéd utánra tértem csak magamhoz, de ő szép csendben elvolt. Sőt, 2-kor még jelét sem mutatta semmi nyűgösködésnek, semmi álmosságnak, úgyhogy elszaladtam vele a védőnőhöz. Aki csak 20 percet késett, amikor is megjelent egy almával a kezében, és csodálkozva kérdezte, hogy mennyi az idő, mert ő azt hitte, hogy egy óra van. Mondta ezt 1/4 3 után... Mi van? Már voltak előttünk, úgyhogy csak kb. 3/4-re jutottunk be. Van kiskönyvem! Azt írta bele, hogy 74 kilóról indulok:( Bencével 73-ról indultam. És 105/70 volt a vérnyomásom. Csoda, hogy élek.

Aztán hazamentünk, és bár nem mutatta, hogy álmos lenne, lefektettem. És le is feküdt, és el is aludt. Csak így. És aludt másfél órát. Ragyogó. Aztán elmentünk vele az önkormányzatra, és csináltattunk neki útlevelet! :) Persze már sürgősségivel, mert 20-ra kell, és normálisan 1 hónap az átfutási idő. Gyorsaságival 5 munkanap. Igaz dupla pénz. De a babáknak csak 1500 Ft az útlevél alapból, és még a dupla pénz is fele annyi, mint másnak egy sima útlevél, ami csak rövidebb időre szól... Nagyon édi kép készült róla, tátott szájjal nézte a békát, amit a fotós mutogatott neki a fényképező mellett:)) És ott van a kezem is rajta, ahogy fogom őt:) Jövő hétre tuti meglesz az útlevele! És az adatlapra az van írva a nemhez, hogy FÉRFI! :))) Jókat mosolyogtam rajta:) Süveges Bence, FÉRFI. :))) A kis egér:) Férfi! :) Mókás:)

Aztán most este volt egy kisebb közjáték, ami nem hiányzott a mai napból. 8-kor lefektettem, de csak 1/4 10-re aludt el. És végig sírt, és végig bent kellett lennem vele. Sőt, csak akkor volt csendben, ha simogattam. Tutira a hasa fájt, ma nem volt kaki. Teljesen ki voltam nyúlva, mire kijöttem tőle. Jelenleg 10 óra elmúlt, és még csak a vacsin, meg a blogoláson vagyok túl. Vége a napnak, és még semmit nem csináltam! Még a mosogatnivalót is csak a mosogatógépbe dobtam be, mert nem volt lelkierőm ahhoz is most este. És tanulni akartam ma. És nagyon fáradt vagyok. De ma kifestettem a fürdőszoba plafonját legalább, míg aludt:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr335518282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2008.06.03. 12:53:14

Hát hova kell az útlevél??? :O Hova mentek? Miről maradtam le??? Az tuti vicces, hogy Bence, mint férfi:D Az egészségügy pocsék, és mindig sokan vannak:( Nyaff

8249 2008.06.03. 22:36:11

Olaszországba megyünk alig pár hét múlva. Ne mondd, hogy nem tudsz róla:)

Dóri 2008.06.04. 00:47:36

Téényleg? Hova? Mennyi időre? Nyaralás hármasban?:) Hát pedig nem tudtam róla...:( Hát ez tök jó! :)

8249 2008.06.04. 21:36:12

Nem-nem. 8-an megyünk, de ebben Süvi nincs benne! Férjek maradnak otthon! Szülős-nagyis-tesós-keresztszülős közös program!:)

Dóri 2008.06.04. 23:58:10

Óóóó, értem:) Gondolom kocsival? És melyik városba? Jajj, annyira cuki a Bence:) Kukucs-játék:) És örülök, hogy gyógyul(t)! addig, amíg nem látszik, addig büszkén hordj bikinit :)
süti beállítások módosítása